Παπανικολάου: Μια εμφάνιση-απάντηση από τον αρχηγό (vids)

Παπανικολάου: Μια εμφάνιση-απάντηση από τον αρχηγό (vids)

Ο Κώστας Παπανικολάου ήταν συγκινητικός στην Μαδρίτη κόντρα στην Ρεάλ σημειώνοντας ρεκόρ καριέρας - Μια εμφάνιση που είχε ανάγκη τόσο ο ίδιος όσο και ο Ολυμπιακός...

Διανύει αισίως την 14η σεζόν του στο μεγάλο λιμάνι. Μετά την αποχώρηση από την ενεργό δράση των Σπανούλη και Πρίντεζη είναι ο επόμενος στον οποίο οι φίλοι του Ολυμπιακού βλέπουν τον εαυτό τους. Με ανεκτίμητη προσφορά όλα αυτά τα χρόνια και με πολλούς και σημαντικούς τίτλους στο παλμαρέ του.

Τέσσερα πρωταθλήματα, τέσσερα Κύπελλα Ελλάδος, δύο Σούπερ Καπ, δύο Euroleague και εννέα παρουσίες σε Final 4, από το 2009 όταν και φόρεσε για πρώτη φορά την ερυθρόλευκη ριγωτή.

Ο λόγος για τον αρχηγό του Ολυμπιακού Κώστα Παπανικολάου. Τον άνθρωπο που χθες παρά το γεγονός πως δεν ξεκίνησε βασικός για πρώτη φορά μετά από 110 (!) ευρωπαϊκά ματς κατάφερε να δώσει απαντήσεις, υπενθυμίζοντας σε όλους την τεράστια κλάση του, αλλά και το πόσο σημαντικός είναι σε αυτό το οικοδόμημα που έχει χτίσει όλα αυτά τα χρόνια ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ο αρχηγός των ερυθρολεύκων πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση το βράδυ της Πέμπτης (25/1) στη Μαδρίτη, γεμίζοντας την στατιστική του με 25 πόντους με 2/4 δίποντα, 6/8 τρίποντα, 3/4 βολές σε 23’54» συμμετοχής, ξεπερνώντας έτσι την προηγούμενη καλύτερη ατομική του επίδοση, η οποία ήταν οι 22 πόντοι που είχε σημειώσει απέναντι στη Βαλένθια στις 24 Φεβρουαρίου του 2023.

Μια εμφάνιση που είχε ανάγκη τόσο ο ίδιος όσο και ο Ολυμπιακός

Ο Κώστας Παπανικολάου όπως και ο Τόμας Γουόκαπ επέλεξε να δώσει το παρών στο Παγκόσμιο Κύπελλο το οποίο έλαβε χώρα στην Μαλαισία το προσεχές καλοκαίρι, όντας για ακόμη μια φορά πιστός «στρατιώτης» της γαλανόλευκης.

Μια επιλογή, ωστόσο η οποία επιβάρυνε το κορμί του 33χρονου άσου, ο οποίος σε αυτό το ξεκίνημα της σεζόν δεν έχει δείξει την απαραίτητη… φρεσκάδα που θα επιθυμούσε μένοντας είναι η αλήθεια σε αρκετά ματς μακριά από τον καλό του εαυτό.

Μαζί με τις κακές εμφανίσεις παρέα έρχεται και η σκληρή κριτική, με πολλούς να δείχνουν… κοντή μνήμη ξεχνώντας το πόσο επιδραστικός ήταν στην περσινή τρομερή χρονιά του Ολυμπιακού ο Κώστας Παπανικολάου και γενικά το πόσο σημαντικό κομμάτι είναι στο ερυθρόλευκο παζλ.

Για να το πούμε πιο απλά και κατανοητά αν ο Τρικαλινός άσος είναι καλά τότε και οι ερυθρόλευκοι μπορούν να ελπίζουν σε κάτι καλό ενόψει της δύσκολης συνέχειας και στον μακρύ δρόμο που έχει η σεζόν.

Η χθεσινή εμφάνιση είναι ένα πρώτο ενθαρρυντικό μήνυμα πως ο αρχηγός βρήκε ξανά τον… Κώστα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ