Αλέγκρι: «Η Γιουβέντους είναι ο Σίνερ και η Ίντερ ο Τζόκοβιτς»

Αλέγκρι: «Η Γιουβέντους είναι ο Σίνερ και η Ίντερ ο Τζόκοβιτς»

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι το... γύρισε στο τένις παρομοιάζοντας την Ίντερ με τον Νόβακ Τζόκοβιτς και τη Γιουβέντους με τον Γιανίκ Σίνερ.

Η «μάχη» για την κατάκτηση της Serie A ανάμεσα σε Γιουβέντους και Ίντερ συνεχίζεται, με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να βρίσκει έναν ιδιαίτερο τρόπο να παρομοιάσει τις δύο ομάδες.

Ο Ιταλός τεχνικός ανέφερε ότι οι «μπιανκονέρι» είναι ο νεαρός τενίστας Γιανίκ Σίνερ, ενώ οι «νερατζούρι» ο πολύπειρος Νόβακ Τζόκοβιτς!

Οι δηλώσεις τού Μασιμιλιάνο Αλέγκρι:

«Δεν είναι μάχη μόνο μεταξύ Ίντερ και Γιουβέντους, υπάρχει και η Μίλαν που μπορεί να ξαναμπεί στο κόλπο. Σε σχέση με πέρυσι έχουν μαζέψει περισσότερους πόντους και πέρασαν την άσχημη φάση τους. Εμείς βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά και δεν έχουμε συνειδητοποιήσει πώς φτάσαμε στην πρώτη θέση.

Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον Σίνερ αλλά είναι ωραίο να βλέπεις τον Τζόκοβιτς. Εάν με υποχρεώσετε να πω ποιος μοιάζει σε ποιον, θα έλεγα πως εμείς είμαστε ο Σίνερ επειδή είμαστε νέοι και η Ίντερ είναι ο Τζόκοβιτς. Ας μην το λέμε όμως γιατί κάποιοι είναι ευαίσθητοι και μπορεί να προσβληθούν».

Για την απόφαση του Γιούργκεν Κλοπ να αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ: «Τους λόγους τους ξέρει εκείνος και τους εξήγησε. Σίγουρα δεν θα τερματίσει την καριέρα του αλλά θα κάνει άλλα πράγματα. Έδειξε την αξία του σε Ντόρτμουντ και Λίβερπουλ, κατακτώντας πολλούς τίτλους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ