Απέρριψε τρομερή πρόταση της Αλ Χιλάλ και παραμένει στη Γιουβέντους ο Αλέγκρι

Απέρριψε τρομερή πρόταση της Αλ Χιλάλ και παραμένει στη Γιουβέντους ο Αλέγκρι

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι είπε όχι στα... χαλί εκατομμυρίων που έστρωσαν οι Σαουδάραβες της Αλ Χιλάλ και επέλεξε να παραμείνει στη Γιουβέντους.

Ο Ρούμπεν Νέβες και ο Καλιντού Κουλιμπαλί δεν αντιστάθηκαν στα εκατομμύρια της Αλ Χιλάλ. Όπως φαίνεται θέμα ημερών είναι και η μετακίνηση του Ταρέμι από την Πόρτο. Τον σχεδιασμό των Σαουδαράβων που ήθελαν έναν καλό Ευρωπαίο προπονητή για να καθοδηγήσει το κλαμπ, ήρθε να χαλάσει ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Ο Ιταλός τεχνικός μετράει σε δύο θητείες 7 χρόνια στο τιμόνι της Γιουβέντους (2014-2019 και 2021-σήμερα) και όπως είναι λογικό υπάρχει έντονο δέσιμο. Παρά την πολύ κακή σεζόν για τα δεδομένα τον μπιανκονέρι και τις συνεχόμενες «αστοχίες» τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων, ο Αλέγκρι δήλωσε αφοσιωμένος στην ομάδα και έτοιμος να την οδηγήσει τη νέα χρονιά και να ηγηθεί της αναδόμησης που θα ακολουθήσει.

Διαβάστε επίσης: Πως ο Ολυμπιακός πυροδότησε τις πράσινες «βόμβες»

Για να το κάνει αυτό όπως ενημερώνει και ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο 55χρονος τεχνικός που έχει πανηγυρίσει 7 φορές την κατάκτηση της Serie A με Μίλαν και Γιουβέντους, απέρριψε ένα ηγεμονικό συμβόλαιο διετούς διάρκειας που θα του απέφερε 20 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Όπως τονίζει ο Ιταλός δημοσιογράφος μάλιστα, το μοναδικό ενδιαφέρον για τον Αλέγκρι ήταν αυτό της Αλ Χιλάλ, αναφέροντας πως η εμπλοκή και της Αλ Νασρ ήταν απλά σε επίπεδο παραφιλολογίας.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ