Μίλαν-Μπολόνια 2-2: «Έμφραγμα» στο 92′ για τους Ροσονέρι

Μίλαν-Μπολόνια 2-2: «Έμφραγμα» στο 92′ για τους Ροσονέρι

Η Μίλαν άφησε δύο βαθμούς στην αναμέτρηση κόντρα στην Μπολόνια στο Σαν Σίρο. Οι Ροσονέρι, έκαναν την ανατροπή, έχασαν δύο πέναλτι και τελικά ισοφαρίστηκαν με τον Ορσολίνι να σκοράρει από την άσπρη βούλα στις καθυστερήσεις

Η Μίλαν έκανε μια επιπόλαιη εμφάνιση απέναντι στην Μπολόνια για την αναμέτρηση της 22ης αγωνιστικής τηε Serie A και τελικά πλήρωσε τα λάθη της, αφήνοντας δυο βαθμούς στη μάχη που κάνει για να βγει στο Champions League της επόμενης περιόδου.

Διαβάστε επίσης; Κηφισιά-Άρης 0-1: Επιστροφή στις νίκες με υπογραφή «Φέτφα» (vid)

Η Μπολόνια πήρε κεφάλι στο σκορ στο 29′ με τον παίκτη-αποκάλυψη της φετινής σεζόν, Τζόσουα Ζίρκζι, να σκοράρει από κοντινή απόσταση. Η Μίλαν έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 42′ να ισοφαρίσει, ωστόσο ο Σκορούπσκι μάντεψε σωστά και νίκησε τον Ζιρού στην εκτέλεση πέναλτι που επιχείρησε. Τρία λεπτά αργότερα, όμως ο Λόφτους-Τσικ ισοφάρισε σκοράροντας με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή.

Το δεύτερο μέρος συνέχισε να έχει γρήγορα ρυθμό. Στο 74′ ο Λούκας Ερναντέζ έχασε το δεύτερο πέναλτι της βραδιάς, αφού σημάδεψε το δεξί κάθετο δοκάρι, με τους Ροσονέρι να ανατρέπουν τελικά το σκορ 9 λεπτά αργότερα. Ο Λόφτους-Τσικ εκμεταλλεύτηκε την ωραία σέντρα του Φλορέντσι και με κεφαλιά έκανε το 2-1. Ωστόσο, η χαρά δεν κράτησε πολύ για τους Μιλανέζους, αφού ο Ορσολίνι ευστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι στο 92′ και χάρισε τον βαθμό της νίκης στην ομάδα του.

ΜΙΛΑΝ: Μενιάν, Ερνάντες, Γκάμπια, Κίερ, Καλάμπρια(60’ Μούσα), Αντλί(60’ Φλορέντσι), Ρέιντερς, Λόφτους-Τσικ, Πούλισιτς(87’ Τερατσιάνο), Λεάο(87’ Οκαφόρ), Ζιρού(60’ Γιόβιτς)

ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Σκορούπσκι, Ντε Σιλβέστρι(82’ Λουκουμί), Κρίστιανσεν, Μπεουκέμα, Καλαφιόρι, Φρόιλερ, Φέργκιουσον, Φαμπιάν(82’ Ορσολίνι), Ουρμπάνσκι(67’ Σαλεμάκερς), Αέμπισερ(67’ Μόρο), Ζίρκζι

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ