Ίντερ: Ο Λαουτάρο Μαρτίνες ξεπέρασε τον Βιέρι στην λίστα των σκόρερ

Ίντερ: Ο Λαουτάρο Μαρτίνες ξεπέρασε τον Βιέρι στην λίστα των σκόρερ

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες συνεχίζει τον... χαβά του στην Ίντερ, όσον αφορά το σκοράρισμα και ήδη ο Αργεντίνος πέρασε τον Κρίστιαν Βιέρι στην λίστα των σκόρερ των Νερατζούρι

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες έδωσε την λύση χθες βράδυ στην Ίντερ προκειμένου οι Νερατζούρι να φύγουν με το «διπλό» από το «Αρτέμιο Φράνκι» στην αναμέτρηση της 22ης αγωνιστικής του Καμπιονάτο.

Ο Αργεντίνος επιθετικός σκόραρε στο 14ο λεπτό κόντρα στην Φιορεντίνα και χάρισε το τρίποντο στην Ίντερ, η οποία ανέβηκε και πάλι στην κορυφή του ιταλικού πρωταθλήματος, ούσα στο +1 από την δεύτερη Γιουβέντους, έχοντας κι ένα ματς λιγότερο.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» στην Euroleague: Εκεί συνεχίζει την καριέρα του ο Ρίκι Ρούμπιο

Ο 27χρονος άσος διανύει μία εξαιρετική χρονιά έχοντας σκοράρει 22 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις και αδιαμφισβήτητα αποτελεί τον αγωνιστικό ηγέτη της ομάδας του Σιμόνε Ιντζάγκι. Ο «Ελ Τόρο», όπως είναι το παρατσούκλι του, πραγματοποιεί ακόμα μια παραγωγική σεζόν και με το χθεσινό γκολ που πέτυχε κόντρα στους Βιόλα έφτασε τα 124, ξεπερνώντας στην λίστα με τους πρώτους σκόρερ της Ίντερ τον σπουδαίο Κριστιάν Βιέρι. Μάλιστα, ο Μαρτίνες έπιασε τον Ικάρντι στην 8η θέση της σχετικής λίστας.

Όπως όλα δείχνουν, ο Μαρτίνες σύντομα θα πλησιάσει και θα ξεπεράσει ορισμένες ιστορικές φιγούρες των Νερατζούρι που βρίσκονται παραπάνω στη λίστα, στην κορυφή της οποίας βρίσκεται ο θρυλικός Τζουζέπε Μεάτσα με 284 γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ