Στην Κάλιαρι ο Γέρι Μίνα (pic)

Στην Κάλιαρι ο Γέρι Μίνα (pic)

Ο Γέρι Μίνα θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο ιταλικό πρωτάθλημα, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας με την Κάλιαρι, αφού πρώτα έμεινε ελέυθερος από την Φιορεντίνα

Ο Γέρι Μίνα επιθυμούσε την αποχώρησή του από την Φιορεντίνα, στην οποία δεν είχε μεγάλο χρόνο συμμετοχής (μόλις 7 συμμετοχές), με τον Κολομβιανό αμυντικό να αποχωρεί ως ελεύθερος από τους «βιόλα» και να βρίσκει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του στο στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Όπως ανακοίνωσε η Κάλιαρι, ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Σαρδηνών και θα αγωνιστεί στην ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Στην συμφωνία υπάρχει οψιόν για επέκταση της συνεργασίας τους για ακόμα 1 χρόνο.

Διαβάστε επίσης: Ο «καυτός» Φλεβάρης του Ολυμπιακού (pic)

Η επισημοποίηση του deal έγινε την Πέμπτη (01/02), την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου στη γειτονική χώρα, με τον Μίνα να γίνεται συμπαίκτης του Παντελή Χατζηδιάκου. Θυμίζουμε ότι, για τον διεθνή Κολομβιανό αμυντικό είχε δείξει ενδιαφέρον και ο Ολυμπιακός, πριν «κλείσει» τελικά τους Κάρμο και Βέζο για το κέντρο της άμυνας.

Μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του Μίνα από την Κάλιαρι, η Φιορεντίνα στο αποχαιρετιστήριο μήνυμα της που ανήρτησε στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter έγραψε χαρακτηριστικά: «Καλή επιτυχία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ