Άρης: Στην πόρτα της εξόδου ο Ντουκουρέ

Άρης: Στην πόρτα της εξόδου ο Ντουκουρέ

Ο Ιβοριανός μέσος αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον Αρη, ενώ το πιθανότερο, είναι ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στην Καλαμάτα.

Ο Σέικ Ντουκουρέ δεν θα συνεχίσει, όπως όλα δείχνουν, την καριέρα του στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Οι διοικούντες την ΠΑΕ έχουν έρθει, σύμφωνα με πληροφορίες, σε συμφωνία με τον Ιβοριανό μέσο, για τη λύση της συνεργασίας τους.

Το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή με τον Άρη λήγει τον Ιούνιο, όμως, οι κιτρινόμαυροι δεν είχαν την πρόθεση να το ανανεώσουν. Κανείς, φυσικά, δεν είχε παράπονο σε ότι αφορά τη συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή, που ήταν εξαιρετική και βοήθησε αγωνιστικά, όποτε του ζητήθηκε.

Διαβάστε επίσης: Έκλεισε ο Μπιέλ στην Άουγκσμπουργκ- Πόσοι παίκτες έφυγαν τον Γενάρη από τον Ολυμπιακό- Τα δεδομένα της ευρωπαϊκής λίστας

Το πιθανότερο, πάντως, είναι ότι ο Ντουκουρέ θα παραμείνει στην Ελλάδα, καθώς αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Καλαμάτα. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι παρελθόν από τον Άρη αποτελεί και ο Γιόναταν Μενέντες, που έλυσε το συμβόλαιο του με τους κιτρινόμαυρους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ