Ρόμα – Κάλιαρι 4-0: Καλπάζουν οι «τζιαλορόσι» με Ντε Ρόσι και… βλέπουν τετράδα

Ρόμα – Κάλιαρι 4-0: Καλπάζουν οι «τζιαλορόσι» με Ντε Ρόσι και… βλέπουν τετράδα

Τρία στα τρία με τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι η Ρόμα που διέλυσε με 4-0 την Κάλιαρι και ελπίζει βάσιμα σε έξοδο στο Champions League.

Ασταμάτητη με τον Ντανιέλε ντε Ρόσι στον πάγκο της η Ρόμα! Στο τρίτο του παιχνίδι στον πάγκο των «τζιαλορόσι», ο θρύλος της ομάδας έκανε το απόλυτο με το 4-0 επί της Κάλιαρι για την 23η αγωνιστική της Serie A. Στο -1 από την τέταρτη Αταλάντα πλέον οι πρωτευουσιάνοι, που έχουν όμως ματς παραπάνω, ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη.

Η «σεμνή τελετή» είχε ουσιαστικά τελειώσει πριν τη συμπλήρωση του 25ου λεπτού, με τους «τζαλορόσι» να παίρνουν προβάδισμα δύο τερμάτων χάρη στα γκολ των Πελεγκρίνι (2′) και Ντιμπάλα (στο 23′ από ασίστ του σκόρερ του 1-0).

Διαβάστε επίσης: Η τελεία που πρέπει να βάλει ο Ντάρκο…

Ο Αργεντινός με πέναλτι πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 50′ κι έδωσε διαδικαστικό χαρακτήρα στο υπόλοιπο του ματς, ενώ στο 59′ ο 18χρονος Ολλανδός αμυντικός, Ντιν Χούισεν πρόσθεσε το όνομά του στη λίστα των σκόρερ.

Η Ρόμα με το σημερινό «τρίποντο» διατήρησε το εντός έδρας αήττητο που έχει σε όλες τις διοργανώσεις από την 1η Σεπτεμβρίου (είχε ηττηθεί από τη Μίλαν 2-1, για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος), διευρύνοντας από τότε το ρεκόρ της στο πρωτάθλημα σε 8-2-0.

Από τον πάγκο των φιλοξενούμενων παρακολούθησε το παιχνίδι ο Παντελής Χατζηδιάκος, με την ομάδα του Έλληνα διεθνούς κεντρικού αμυντικού να παραμένει χωρίς νίκη μακριά από τη Σαρδηνία (0-3-9).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ