Σάρι στους παίκτες της Λάτσιο: «Αν πιστεύετε ότι εγώ είμαι το πρόβλημα πείτε το στον πρόεδρο»

Σάρι στους παίκτες της Λάτσιο: «Αν πιστεύετε ότι εγώ είμαι το πρόβλημα πείτε το στον πρόεδρο»

Στην προπόνηση της Λάτσιο, μετά την ήττα από την Αταλάντα, ο Μαουρίτσιο Σάρι μίλησε με σκληρά λόγια στους παίκτες του

Καζάνι που βράζει είναι η Λάτσιο μετά την ήττα από την Αταλάντα (3-1) την περασμένη Κυριακή. Η ομάδα της Ρώμης γνώρισε την 8η φετινή της ήττα στο πρωτάθλημα κι έπεσε στην 9η θέση της βαθμολογίας και στο -5 από την πρώτη τετράδα της βαθμολογίας, με αποτέλεσμα να έχουν δημιουργηθεί τριγμοί στο εσωτερικό των Λατσιάλι.

Διαβάστε επίσης: Ισπανία – Ελλάδα 16-8: Συντριβή για την Εθνική

Ο Μαουρίτσιο Σάρι βρίσκεται υπό πίεση και βλέπει τα αποτελέσματα να μην έρχονται, ενώ τόσο το καλοκαίρι όσο και τον χειμώνα, οι μεταγραφές ήταν ελάχιστες και το μπάτζετ υπερβολικά μικρό. Ο 65χρονος τεχνικός αντιλαμβάνεται πλέον πως και το κλίμα στα αποδυτήρια δεν είναι το καλύτερο δυνατό, με τους παίκτες να αμφισβητούν τις πρακτικές του. Ήδη υπήρξαν ορισμένα επεισόδια σε προπονήσεις, όπου διάφοροι ποδοσφαιριστές έκαναν παράπονα στον Ιταλό προπονητή για τον τρόπο που τους μιλάει.

Μία ημέρα μετά την ήττα από την Αταλάντα, ο Σάρι μίλησε σε έντονο ύφος στους παίκτες του και όπως αναφέρουν τα ιταλικά μέσα, ο ίδιος ξέσπασε για ακόμη μια φορά στα αποδυτήρια. «Πιστεύετε δηλαδή ότι εγώ είμαι το πρόβλημα στην ομάδα;», ρώτησε τους ποδοσφαιριστές του και συνέχισε…: «Αν έχετε τα αρχ@@ να πάτε να το πείτε στον Λοτίτο (σσ. ο ιδιοκτήτης)».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ