Ισπανία – Ελλάδα 16-8: Συντριβή για την Εθνική

Ισπανία – Ελλάδα 16-8: Συντριβή για την Εθνική

Η Ελλάδα ήταν ανταγωνιστική μόνο στο πρώτο οκτάλεπτο και ηττήθηκε πολύ εύκολα με 16-8 από την Ισπανία για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Ντόχα

Μετά από μία πολύ κακή εμφάνιση, η Ελλάδα δεν κατάφερε, πλην του πρώτου οκταλέπτου (2-2), να ανταγωνιστεί την ανώτερη Ισπανία και ηττήθηκε με κάτω τα χέρια με 16-8, για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Ντόχα.

Η Ισπανία εξελίσσεται σε «κακό δαίμονα» της Ελλάδας. Στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του Αϊντχόφεν ηττήθηκε με 13-5. Τώρα κρινόταν η απευθείας πρόκριση στα προημιτελικά του Παγκοσμίου και η πρωτιά στον δεύτερο όμιλο. Νέα ήττα με την ίδια διαφορά.

Διαβάστε επίσης: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την κλήρωση της Εθνικής στο Nations League

Πλέον, το βλέμμα στρέφεται στον αγώνα της Πέμπτης (8/2, 19:30) με την Κίνα για να «κλειδώσουμε» τη δεύτερη θέση και στη συνέχεια υπάρχει το χιαστί με φόντο την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 5-2, 4-2, 5-2.

Ισπανία (Οκα): Έστερ, Εσπάρ 2, Ορτίθ 5, Πέρεζ, Κρέσπι, Έλενα Ρουίθ 1, Φόρκα 2, Κάμους, Γκαρσία 3, Λέιτον 1, Τέρε, Αριάντα Ρουίθ 1, Πιράλκοβα 1.

Ελλάδα (Καμμένου): Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου 2, Μαργαρίτα Πλευρίτου 1, Ξενάκη 2, Ασημάκη, Πάτρα, Νίνου 2, Βασιλική Πλευρίτου 1, Γιαννοπούλου, Μυριοκεφαλιτάκη, Σταματοπούλου, Ελληνιάδη, Τριχά.

Η βαθμολογία στον Β’ Όμιλο

1.Ισπανία 6
—————–
2.Ελλάδα 3
3.Κίνα 2
—————
4.Γαλλία 1

Η 3η αγωνιστική (Πέμπτη 8/2): 18:00 Ισπανία-Γαλλία, 19:30 Ελλάδα-Κίνα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ