Ντιμπάλα: «Μίλησα προσωπικά με τον Μουρίνιο όταν έφυγε – Ο Ντε Ρόσι έφερε ενθουσιασμό» (pic)

Ντιμπάλα: «Μίλησα προσωπικά με τον Μουρίνιο όταν έφυγε – Ο Ντε Ρόσι έφερε ενθουσιασμό» (pic)

Ο Πάουλο Ντιμπάλα μίλησε για την αποχώρηση του Ζοσέ Μουρίνιο από τη Ρόμα, αλλά και για τον Ντενιέλε Ντε Ρόσι.

Η Ρόμα δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα κόντρα στην Κάλιαρι, την οποία και διέλυσε με σκορ 4-0, έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Πάουλο Ντιμπάλα που σημείωσε δύο τέρματα.

Ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός μίλησε για το παιχνίδι, ενώ αναφέρθηκε τόσο στον Ζοσέ Μουρίνιο, όσο και στον Ντανιέλε Ντε Ρόσι.

Οι δηλώσεις του Πάουλο Ντιμπάλα:

«Πιστεύω ότι όλοι το απολαύσαμε, παίξαμε ένα υπέροχο παιχνίδι. Πήραμε ρίσκο στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου γιατί πιέζαμε πολύ και παίξαμε καλά. Ίσως παραμελήσαμε λίγο την άμυνά μας, αλλά δεν πειράζει», ανέφερε για το ματς με την Κάλιαρι.

Για το ότι ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι τον συνέκρινε με τον Τότι: «Με κάνει πολύ χαρούμενο όταν κάποιος σαν εκείνος το λέει αυτό, ειδικά αφού πέρασε πολλά χρόνια με τον Φραντσέσκο. Ο Τότι ήταν προφανώς μοναδικός στη Ρώμη και γενικά στην Ιταλία. Μόνο ευχαριστημένος μπορώ να μείνω από αυτά τα λόγια. Ο Ντε Ρόσι έφερε ενθουσιασμό. Ξέρει αυτούς τους ανθρώπους περισσότερο από τον καθένα. Νομίζω ότι αυτό είναι ένα από τα μυστικά του».

Για την απομάκρυνση του Ζοσέ Μουρίνιο: «Του είπα όσα είχα να του πω προσωπικά. Είναι ατυχές να χάνεις έναν προπονητή κατά τη διάρκεια μιας σεζόν. Πιστεύω ότι όλοι φταίνε, αλλά στο ποδόσφαιρο πληρώνουν οι προπονητές. Εμείς οι παίκτες πρέπει επίσης να κοιτάξουμε μέσα μας για να βρούμε μια εξήγηση για αυτό που συνέβη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ