Γιουβέντους – Ουντινέζε 0-1: Ήττα- μαχαιριά για τους «μπιανκονέρι»

Γιουβέντους – Ουντινέζε 0-1: Ήττα- μαχαιριά για τους «μπιανκονέρι»

Η Γιουβέντους υπέστη οδυνηρή ήττα στο Τορίνο από την Ουντινέζε με 1-0 και πλέον βλέπει τις ελπίδες της για τίτλο να σβήνουν.

«Αγκαλιά» με τον τίτλο στη Serie A, αν κι απομένουν ακόμη 14 αγωνιστικές για τη λήξη της σεζόν, βρίσκεται από το βράδυ της Δευτέρας (12/02) η Ίντερ. Η Γιουβέντους υπέστη ήττα-σοκ στο Τορίνο από την Ουντινέζε (0-1), στην ακροτελεύτια αναμέτρηση της 24ης αγωνιστικής της Serie A με αποτέλεσμα να βρεθεί στο -7 από τους «νερατζούρι» (και με έναν αγώνα περισσότερο) και να ελπίζει, πλέον, σ΄ ένα θαύμα για να πάρει τον τίτλο!

Μπορεί πριν την έναρξη της αναμέτρησης οι «μπιανκονέρι» να ήταν το απόλυτο φαβορί για τη νίκη, μπορεί να μετρούσαν επτά σερί ματς χωρίς ήττα (6-1-0) απέναντι στην αποψινή τους αντίπαλο, ωστόσο, η Ουντινέζε με το γκολ του Τζανέτι στο 25΄ «απέδρασε» με το μεγάλο «διπλό» από το Τορίνο επικρατώντας της «Βέκια Σινιόρα» για πρώτη φορά μετά τον Ιούλιο του 2020 και το εντός έδρας 2-1.

Διαβάστε επίσης: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 69-89: «Πράσινο πάρτι» σε επεισοδιακό ματς στα Άνω Λιόσια (vid)

Για τη «Γιούβε» ήταν η τρίτη ήττα στο πρωτάθλημα και πρώτη εντός έδρας, ενώ για τους φιλοξενούμενους το πρώτο «τρίποντο» μετά από 5 αγώνες χάρις στο οποίο έκαναν ένα τεράστιο βήμα για την παραμονή τους στα μεγάλα «σαλόνια» του ιταλικού ποδοσφαίρου.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέσνι, Γκάτι, Μπρέμερ, Σάντρο, Γουεά (61′ Γιλντίζ), Μακένι, Λοκατέλι (77′ Νικολούσι), Ραμπιό, Καμπιάζο (84′ Τσέρι), Μίλικ, Κιέζα (77′ Ίλινγκ-Τζούνιορ)

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Οκόγιε, Πέρες, Χιανέτι, Κρίστενσεν, Εχιζίμπουε (65′ Φερέιρα), Λόβριτς, Γουάλας, Σάμαρτζιτς, Ζεμούρα (66′ Εμποσέλε), Τοβέν (77′ Ντα Σίλβα), Λούκα (77′ Σακσές)

Τα αποτελέσματα της 24ης αγωνιστικής
Σαλερνιτάνα- Έμπολι 1-3
Κάλιαρι – Λάτσιο 1-3
Ρόμα – Ίντερ 2-4
Σασουόλο – Τορίνο 1-1
Φιορεντίνα – Φροζινόνε 5-1
Μόντσα – Βερόνα 0-0
Μπολόνια – Λέτσε 4-0
Τζένοα – Αταλάντα 1-4
Μίλαν – Νάπολι 1-0
Γιουβέντους – Ουντινέζε 0-1

Περισσότερα σε λίγο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ