Γιουβέντους – Έμπολι 1-1: «Φρέναραν» τους «μπιανκονέρι» οι φιλοξενούμενοι

Γιουβέντους – Έμπολι 1-1: «Φρέναραν» τους «μπιανκονέρι» οι φιλοξενούμενοι

Η Γιουβέντους δεν τα κατάφερε απέναντι στην Έμπολι μένοντας ισόπαλη με σκορ 1-1.

Η Γιουβέντους απέτυχε να εδραιωθεί στην κορυφή της βαθμολογίας κι αυτό λόγω της αποβολής του Αρκάντιους Μίλικ, που άφησε νωρίς την ομάδα του με δέκα παίκτες, και η Έμπολι κατάφερε να το εκμεταλλευτεί, παίρνοντας την ισοπαλία με 1-1 μέσα στο Τορίνο, για την 22η αγωνιστική στη Serie A.

Ο Πολωνός φορ αποβλήθηκε, μετά από παρέμβαση του VAR, για αντιαθλητικό μαρκάρισμα στον επιθετικό των φιλοξενούμενων, Αλμπέρτο Τσέρι, αφήνοντας τους «μπιανκονέρι» με αριθμητικό μειονέκτημα από το 18ο κιόλας λεπτό.

Παρά την αποβολή η «Γιούβε» προηγήθηκε στο σκορ με το γκολ του Ντούσαν Βλάχοβιτς (50′), αλλά η Εμπολι κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Μπαλτάνζι στο 70ο λεπτό, κόβοντας δύο πολύτιμους βαθμούς από τους γηπεδούχους, στην προσπάθεια τους για την κατάκτηση του τίτλου.

Νωρίτερα, η Αταλάντα νίκησε στο Μπέργκαμο την Ουντινέζε με 2-0 και ανέβηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας, που είναι και μεγάλος φετινός στόχος της, ώστε να λάβει μέρος στο Champions League την επόμενη σεζόν.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και πήραν τη νίκη με τα γκολ των Μίραντσουκ (33′) και Σκαμάκα στις καθυστερήσεις του Α’ μέρους, αφήνοντας την ομάδα του Ούντινε ένα βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ