Η ασύλληπτη επίδοση που έφτασαν Ίντερ και Μαρτίνες στην χθεσινή νίκη επί της Σαλερνιτάνα

Η ασύλληπτη επίδοση που έφτασαν Ίντερ και Μαρτίνες στην χθεσινή νίκη επί της Σαλερνιτάνα

Η Ίντερ νίκησε εύκολα την Σαλερνιτάνα με 4-0 χθες βράδυ, με τους νερατζούρι να φτάνουν σε μια ιστορική επίδοση νικών - Ο ασταμάτητος Λαουτάρο Μαρτίνες έγινε ο 8ος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου

Η Ίντερ χθες βράδυ έκανε ακόμα ένα βήμα για την κατάκτηση του φετινού Σκουντέτο, αφού επικράτησε εύκολα με 4-0 της ουραγού Σαλερνιτάνα για την 25η αγωνιστική της Serie A και πλέον βρίσκεται στο +10 από την δεύτερη Γιουβέντους.

Ωστόσο, με αυτή τη νίκη τόσο ο νερατζούρι όσο και ο Λαουτάρο Μαρτίνες ισοφάρισαν μια απίθανη επίδοση. Αρχικά, η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι με αυτό το τρίποντο έφτασε τις 20 νίκες στις πρώτες 24 αγωνιστικές στο Καμπιονάτο, για δεύτερη φορά στην ιστορία. Η πρώτη φόρα ήταν την σεζόν 2006/2007 όταν η Ίντερ είχε νικήσει 21 ματς σε 24 αγωνιστικές.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Το πάθος του Μπαρτζώκα, ο επικός Κάνααν και η ερυθρόλευκη κερκίδα (vid)

Επίσης, ο Λαουτάρο Μαρτίνες πέτυχε ένα ακόμη ιστορικό επίτευγμα με το γκολ που πέτυχε κόντρα στην «γκρανάτα». Για τρίτη διαδοχική σεζόν, ο Αργεντίνος επιθετικός έφτασε  τουλάχιστον τα 20 γκολ στη Serie A και είναι μόλις ο τρίτος παίκτης της Ίντερ που το καταφέρνει αυτό.

Για να βρούμε τους άλλους δύο, πρέπει να πάμε αρκετά πίσω στο παρελθόν. Ο προηγούμενος ήταν ο Στέφανο Νάιερς, ο οποίος είχε σκοράρει τουλάχιστον είκοσι γκολ για τέσσερις διαδοχικές σεζόν (από το 1948/49 έως το 1951/52), ενώ ο πρώτος στην σχετική λίστα που το είχε πετύχει ήταν ο θρυλικός Τζουζέπε Μεάτσα με πέντε σερί αγωνιστικές περιόδους με τουλάχιστον 20 γκολ στο πρωτάθλημα (από το 1929/30 έως το 1933/34).

Παράλληλα, ο αρχηγός των νερατζούρι έφτασε τα 125 γκολ με την φανέλα της Ίντερ κι έγινε ο 8ος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου. Ο Μαρτίνες συνεχίζει το κυνήγι ιστορικών μορφών που βρίσκονται στις από πάνω θέσεις της σχετικής λίστας κι αν συνεχίσει με αυτό τον ρυθμό δεν θα αργήσει να τους ξεπεράσει.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ