Πρόβλημα με Τουράμ στην Ίντερ (pic)

Πρόβλημα με Τουράμ στην Ίντερ (pic)

Aρκετά σοβαρός αποδείχτηκε ο τραυματισμός του Μάρκος Τουράμ στο ματς της Ίντερ με την Ατλέτικο, με τον Γάλλο επιθετικό να μένει εκτός δράσης για μερικές εβδομάδες

Ανησυχία επικρατεί στις τάξεις της Ίντερ σχετικά με τον τραυματισμό του Μάρκους Τουράμ στον αγώνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο Γάλλος επιθετικός τραυματίστηκε στον αγώνα της περασμένης Τρίτης (20/2) με τους ροχιμπλάνκος  για τους «16» του Champions League κι όπως ενημέρωσαν σήμερα (22/2) οι νερατζούρι έχει υποστεί διάταση στον επιμήκη προσαγωγό μυ του δεξιού μηρού.

Διαβάστε επίσης: ΠΑΟΚ: Μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών για την κροτίδα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Ο 26χρονος στράικερ, ο οποίος τραυματίστηκε λίγο πριν το ημίχρονο και δεν αγωνίστηκε στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης με τους «ροχιμπλάνκος», θα υποβληθεί τις προσεχείς ημέρες σε νέες εξετάσεις, με την ομάδα του Μιλάνου να μην διευκρινίζει το διάστημα της απουσίας του.

Πάντως, σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, ο 26χρονος άσος μπορεί να απουσιάσει για δύο εβδομάδες από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του συλλόγου της Λομβαρδίας, ωστόσο αναμένεται να είναι έτοιμος για τη ρεβάνς με την Ατλέτικο στη Μαδρίτη στις 13 Μαρτίου.

Στην φετινή σεζόν ο Μάρκους Τουράμ είναι ο βασικός επιθετικός στα πλάνα του Σιμόνε Ιντζάγκι και μέχρις στιγμής μετράει 12 γκολ και 11 ασίστ σε 34 ματς σε όλες τις διοργανώσεις με την Ίντερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ