Όνομα – έκπληξη για τον πάγκο της Νάπολι

Όνομα – έκπληξη για τον πάγκο της Νάπολι

Η Νάπολι ψάχνει τον προπονητή της για την επόμενη σεζόν και σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα ο εκλεκτός των παρτενοπέι είναι από την ιταλική αγορά

Η Νάπολι δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα που πέρυσι έφτασε εμφατικά στην κατάκτηση του Σκουντέτο και γι’ αυτό το λόγο έχει αλλάξει τρεις προπονητές στην σεζόν προσπαθώντας να διορθώσει την κατάσταση.

Διαβάστε επίσης: Το πλάνο του Μεντιλίμπαρ – Έτσι θα παίξει κόντρα στη Μακάμπι

Ρούντι Γκαρσία, Ματζάρι και Καλτσόνα έχουν κάτσει στον πάγκο των Παρτενοπέι μέχρι τώρα στην σεζόν, ωστόσο ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις ψάχνει τον προπονητή της επόμενης σεζόν. Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, η διοίκηση των Ναπολιτάνων έχει βρει τον εκλεκτό ο οποίος εργάζεται αρκετά χρόνια στην Ιταλία και γνωρίζει καλά το εγχώριο πρωτάθλημα.

Ο Βιτσέντζο Ιταλιάνο, θεωρείται ένας ανερχόμενος προπονητής και έχει συγκεντρώσει αρκετούς πόντους ώστε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του συλλόγου από τον Ιταλικό Νότο. Ο 46χρονος προπονητής έχει δείξει ένα πολύ καλό έργο την Φιορεντίνα την τελευταία τριετία  και πλέον είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Ο Ιταλιάνο βρίσκεται στον πάγκο των βιόλα από το καλοκαίρι του 2021 κι τους έχει οδηγήσει πέρυσι στον τελικό του Κυπέλλου και στον τελικό του Europa Conference League. Το συμβόλαιό του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ