Γιουβέντους – Αταλάντα 2-2: Νέα γκέλα και τρίτη θέση για τους «μπιανκονέρι»

Γιουβέντους – Αταλάντα 2-2: Νέα γκέλα και τρίτη θέση για τους «μπιανκονέρι»

Η Γιουβέντους έμεινε στο 2-2 με την Αταλάντα στο Τορίνο και είδε τη Μίλαν να την προσπερνά στη βαθμολογία.

Χορταστικό ματς αλλά χωρίς νικητή στο Τορίνο. Γιουβέντους και Αταλάντα έμειναν στο 2-2 για την 28η αγωνιστική της Serie A, με την «Κυρία» να υποχωρεί στην τρίτη θέση αφού την προσπέρασε και η Μίλαν. Από την άλλη, η ομάδα του Μέργκαμο πήρε έναν σημαντικό βαθμό στην προσπάθεια που κάνει για να βγει στην Ευρώπη.

Η Γιούβε ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος και είχε ευκαιρίες κυρίως με τον Κιέζα, ωστόσο το γκολ το έβαλαν οι φιλοξενούμενοι. Στο 35′ ο Κουπμαινερς με σουτ λίγο μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1 και έδωσε άλλο ενδιαφέρον στο ματς.

Διαβάστε επίσης: Η αστυνομία προχώρησε σε προσαγωγές των οπαδών της ΑΕΚ που ήταν στις ταράτσες στη Λαμία! (vids)

Με στόχο την άμεση ισοφάριση μπήκε στο δεύτερο μέρος η Γιουβέντους που αφού απείλησε με τον Μίλικ έκανε το 1-1 στο 63′ με γκολ του Καμπιάσο από ασίστ του Μακένι. Στο 70’ ο Ίλινγκ έβγαλε ακόμη μία σέντρα ο Μακένι έστρωσε με το στήθος στον Μίλικ και ο Πολωνός με δυνατό σουτ έκανε την ανατροπή για το 2-1 της Γιουβέντους. Τέσσερα λεπτά μετά όμως, ο Ντζιμσίτι έβγαλε κάθετη στον Κουπμάινερς ο οποίος ισοφάρισε ξανά για την Αταλάντα σε 2-2.

Γιουβέντους: Σέζνι, Γκάτι, Μπρέμερ, Ντανίλο, Καμπιάσο (83’ Γουεά), Λοκατέλι, Μιρέτι (76’ Καβίλια), Ίλινγκ (82’ Άλεξ Σάντρο), Μακένι (88’ Γιλντίζ), Κιέζα, Μίλικ (67’ Κεν)

Αταλάντα: Καρνεζέκι, Ντζιμσίτι, Τζαπακόστα (67’ Χάτεμπουρ), Ρουτζέρι (88’ Μπάκερ), Χίεν, Σκαλβίνι (67’ Τολόι), Κοουπμάινερς, Πάσαλιτς, Έντερσον, Ντε Κετελάρ (88’ Μίραντσουκ), Σκαμάκα (57’ Λούκμαν)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ