Πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ το φαβορί για να διαδεχθεί τον Σάρι στον πάγκο της Λάτσιο

Πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ το φαβορί για να διαδεχθεί τον Σάρι στον πάγκο της Λάτσιο

Ο Μαουρίτσιο Σάρι υπέβαλε την παραίτηση του στην διοίκηση της Λάτσιο, η οποία πλέον ψάχνει τον διάδοχο του - Πρώτο φαβορί πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ.

Εδώ και λίγες ώρες ο Μαουρίτσιο Σάρι αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Λάτσιο με τον Ιταλό τεχνικό να υποβάλει την παραίτηση του έπειτα και από τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας της Ρώμης.

Πλέον οι ιθύνοντες της ιταλικής ομάδας… ξεψαχνίζουν την αγορά προκειμένου να φτάσουν στο διάδοχο του. Με τα μέχρι τώρα δεδομένα πρώτο φαβορί για να αναλάβει τις τύχες της Λάτσιο είναι ο άλλοτε προπονητής του ΠΑΟΚ, Ιγκόρ Τούντορ.

Διαβάστε επίσης: Συλαϊδόπουλος: «Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά και στο σταφ για την πρόκριση, ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε στο Μόναχο»

Επίσης στη λίστα υπάρχουν και τα ονόματα των Μίροσλαβ Κλόζε και του Τομάσο Ρόκι οι οποίοι κατά την διάρκεια της καριέρας τους αγωνίστηκαν με τη φανέλα της Λάτσιο.

Οι Ρωμαίοι πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο όντας στην 9η θέση με 40 βαθμούς και στο -7 από τις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ