Επίθεση οπαδών της Λάτσιο στον Ιμόμπιλε και την σύζυγό του έξω από το σχολείο του γιού τους

Επίθεση οπαδών της Λάτσιο στον Ιμόμπιλε και την σύζυγό του έξω από το σχολείο του γιού τους

Ο Τσίρο Ιμόμπιλε ανέφερε χθες (15/3) ότι ο ίδιος και η σύζυγός του, δέχθηκαν λεκτική και σωματική επίθεση από ομάδα ατόμων μπροστά στο σχολείο του 4χρονου γιου τους.

Ο Τσίρο Ιμόμπιλε ανέφερε χθες (15/3) ότι δέχθηκε «λεκτική και σωματική επίθεση από ομάδα ατόμων» μπροστά στο σχολείο του 4χρονου γιου του, ενώ ο ίδιος και η σύζυγός του τον συνόδευαν.

Μια επίθεση που -σύμφωνα με τον ίδιο- ήταν συνέπεια της «υποκίνησης σε μίσος» από ορισμένα όργανα του Τύπου και δημοσιογράφους μέσω των social media, οι οποίοι ανέφεραν «πράγματα που δεν είναι εγγενείς στην πραγματικότητα», ειδικά όσον αφορά την παραίτηση του Μαουρίτσιο Σάρι. Ο Ιμόμπιλε θα υποβάλει ποινικές διώξεις κατά των υπευθύνων για τη «συκοφαντική δυσφήμιση».

Διαβάστε επίσης: Η φιλοσοφία του Ολυμπιακού, η κίνηση-ματ με Φαλ και ο… ανέπαφος κορμός

Η Λάτσιο υποστήριξε αμέσως τον αρχηγό της με ανακοίνωση και επίσης ο αντιπρόεδρος της UEFA και πρόεδρος της ιταλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας (FIGC) Γκαμπριέλε Γκραβίνα, εξέφρασε την υποστήριξή του στον Ιταλός διεθνή επιθετικό:

«Η λεκτική επίθεση στον Τσίρο Ιμόμπιλε και την οικογένειά του είναι ντροπιαστική. Το εχθρικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί γύρω από τον επιθετικό της Λάτσιο είναι ντροπιαστικό και ξεπερνά κάθε ανεκτό όριο πολιτισμού. Γνωρίζω τον Τσίρο αρκετά χρόνια, είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, εξαιρετικά ευαίσθητος και ένας υποδειγματικός επαγγελματίας, όλη μου η αλληλεγγύη πηγαίνει σε αυτόν. Ελπίζω να μπορέσουμε να επιστρέψουμε αμέσως στο να μιλάμε μόνο για τον αθλητισμό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ