Θρήνος στο ιταλικό ποδόσφαιρο: «Έφυγε» ο CEO της Φιορεντίνα, Τζουζέπε Μπαρόνε

Θρήνος στο ιταλικό ποδόσφαιρο: «Έφυγε» ο CEO της Φιορεντίνα, Τζουζέπε Μπαρόνε

Ο Τζουζέπε Μπαρόνε άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 58 ετών, βυθίζοντας στο πένθος το ιταλικό ποδόσφαιρο και την ποδοσφαιρική κοινότητα της Φιορεντίνα.

Στο πένθος βυθίστηκε το ιταλικό ποδόσφαιρο και η ποδοσφαιρική οικογένεια της Φιορεντίνα.

Ο CEO των «βιόλα», Τζουζέπε Μπαρόνε, απεβίωσε στην ηλικία των 58 ετών, καθώς δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή μετά το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη στο πούλμαν και ενώ η ομάδα βρισκόταν καθ’ οδόν για το παιχνίδι με την Αταλάντα, την περασμένη Κυριακή, με το ματς τελικά να αναβάλλεται.

Διαβάστε επίσης: Ανοίγει και το δεύτερο πέταλο στην OPAP Arena για το Ελλάδα-Καζακστάν

Ο Μπαρόνε βρισκόταν από το 2019 στην ιταλική ομάδα, αποτελώντας προσωπική επιλογή του Αμερικανού ιδιοκτήτη, Ρόκο Κομίσο.

Η ανακοίνωση της Φιορεντίνα:

«Με βαθιά και απέραντη θλίψη, η Φιορεντίνα χάνει σήμερα το σημείο αναφοράς της, μια φιγούρα που σημάδεψε την πρόσφατη ιστορία του συλλόγου και που δεν θα ξεχαστεί ποτέ. Ο Γενικός Διευθυντής Τζουζέπε Μπαρόνε, μετά την ασθένεια που σημειώθηκε την Κυριακή, άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο «San Raffaele» του Μιλάνου.

Ο Ρόκο Κομίσο και η οικογένειά του, οι Ντανιέλε Πραντέ, Νικολάς Μπουρντίσο, Αλεσάντρο Φεράρι, Βιντσέντσο Ιταλιάνο, Κριστιάνο Μπιράγκι και όλη η Φιορεντίνα νιώθουν βαθιά λυπημένοι για την τρομερή απώλεια ενός ανθρώπου που πρόσφερε τον μεγάλο του επαγγελματισμό, την καρδιά του και το πάθος του για αυτά τα χρώματα, ενός φίλου. Διαθέσιμος και πάντα ανοιχτός ανά πάσα στιγμή, τόσο στις πιο χαρούμενες όσο και στις πιο δύσκολες.

Όλος ο κόσμος των βιόλα αγκαλιάζει με μια συγκινημένη αγκαλιά με τη σύζυγό του Καμίλα, τα παιδιά του και ολόκληρη την οικογένεια του Μπαρόνε αυτή την περίοδο της τεράστιας απελπισίας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ