To τελευταίο «αντίο» της Φιορεντίνα στον Τζο Μπαρόνε (vid)

To τελευταίο «αντίο» της Φιορεντίνα στον Τζο Μπαρόνε (vid)

Σε μια σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε στο προπονητικό κέντρο της Φιορεντίνα, οι άνθρωποι των βιόλα «αποχαιρέτησαν» τον Τζο Μπαρόνε που άφησε την τελευταία του πνοή την Τρίτη (19/3)

Οπαδοί και παίκτες της Φιορεντίνα, μαζί με πολλούς εκπροσώπους του ιταλικού ποδοσφαίρου, συγκεντρώθηκαν στο προπονητικό κέντρο της ιταλικής ομάδας την Τετάρτη (20/3) για να αποτίσουν φόρο τιμής στον Γενικό Διευθυντή του συλλόγου Τζο Μπαρόνε, ο οποίος «έφυγε» χθες από την ζωή (19/3).

Ο 58χρονος CEO των «βιόλα» υπέστη καρδιακή ανακοπή την Κυριακή (17/3) ενώ βρισκόταν μαζί με την ομάδα της Φλωρεντίας καθώς προετοιμαζόταν για το παιχνίδι πρωταθλήματος με την Αταλάντα, το οποίο τελικά αναβλήθηκε.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Τα 3′ 57″ του Μπραζντέικις, ο Γουόκαπ, ο Γκος και η Βιλερμπάν

Ο ιδιοκτήτης της Φιορεντίνα, Ροκο Κομίσο, έφτασε από τις Η.Π.Α. νωρίς το πρωί της Τετάρτης (20/3) κι έδωσε το «παρών» στο «Viola Park» για να αποχαιρετήσει τον Μπαρόνε, ο οποίος ήταν επί χρόνια φίλο και δεξί του χέρι στο κλαμπ που αγόρασε το 2019.

Οι παίκτες της Φιορεντίνα αποχαιρέτισαν τον Μπαρόνε σε μία ιδιωτική τελετή, πριν ανοίξουν οι πόρτες στις 9 το πρωί για τους φίλους της ομάδας που συγκεντρώθηκαν έξω απ’ το προπονητήριο της ομάδας.

«Ο Μπαρόνε άφησε τα πάντα, ακόμα και την οικογένειά του για να έρθει εδώ, φτιάξαμε ένα υπέροχο προπονητικό κέντρο, καθώς το Viola Park δεν θα υπήρχε χωρίς αυτόν» τόνισε ο Κομίσο στην τελετή.

«Θα τον θυμάστε πάντα, θα παραμείνει πάντα μαζί σας ως μέλος της Φιορεντίνα. Ο Τζο δεν θα πεθάνει ποτέ, γιατί θα ζήσει για πάντα στις καρδιές μας».

Εκπρόσωποι πολλών ιταλικών συλλόγων συμπεριλαμβανομένου του προπονητή της Ρόμα, Ντανιέλε Ντε Ρόσι, έδωσαν επίσης το «παρών» μαζί με άλλους παλαίμαχους παίκτες της Φιορεντίνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ