Η Ίντερ προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Ιντζάγκι μέχρι το 2027

Η Ίντερ προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Ιντζάγκι μέχρι το 2027

H διοίκηση της Ίντερ είναι ικανοποιημένη με την δουλειά του Σιμόνε Ιντζάγκι στον πάγκο της ομάδας και οι νερατζούρι είναι έτοιμοι να προτείνουν την επέκταση της συνεργασίας τους για ακόμα δύο χρόνια

Η Ίντερ οδεύει για την κατάκτηση του φετινού Σκουντέτο, 3 χρόνια μετά το τελευταίο της πρωτάθλημα, και άπαντες στον ιταλικό σύλλογο είναι ικανοποιημένοι από την δουλειά του Σιμόνε Ιντζάγκι στον πάγκο των νερατζούρι.

Ο σύλλογος από το Μιλάνο βρίσκεται στην κορυφή του Καμπιονάτο με 76 βαθμούς, στο +14 από την δεύτερη Μίλαν, και ο 47χρονος τεχνικός είναι ο αρχιτέκτονας αυτής της, σχεδόν, αψεγάδιαστης πορείας της Ίντερ, η οποία έχει ηττηθεί μόλις τρεις φορές μέσα στην σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Παραιτήσεις υπέβαλαν Σταύρος Παπασταύρου – Γιάννης Μπρατάκος – Δεκτές από τον πρωθυπουργό

Γι’ αυτό το λόγο, η διοίκηση των νερατζούρι, αναγνωρίζοντας το έργο του Ιντζάγκι, είναι έτοιμοι να προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Ιταλό κόουτς, «δένοντάς» τον στο Μιλάνο μέχρι το 2027 με καλύτερες ετήσιες απολαβές.

Ο Ιντζάγκι έχει οδηγήσει την Ίντερ στην κατάκτηση 2 Κυπέλλων Ιταλίας και 3 Σούπερ Καπ, ενώ την περασμένη σεζόν έφτασε μέχρι τον τελικό του Champions League, oπου ηττήθηκε από την Σίτι. Το τρέχον συμβόλαιό του έχει διάρκεια μέχρι το 2025 και του αποφέρει συνολικά 3 εκ. ευρώ τον χρόνο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ