Οριστική η απόφαση της Γιουβέντους για «διαζύγιο» με τον Αλέγκρι – Αυτοί είναι οι πιθανότεροι αντικαταστάτες του

Οριστική η απόφαση της Γιουβέντους για «διαζύγιο» με τον Αλέγκρι – Αυτοί είναι οι πιθανότεροι αντικαταστάτες του

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Γιουβέντους αναμένεται να αποτελέσει ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στο τέλος της σεζόν, με τους Αντόνιο Κόντε και Τιάγκο Μότα να αποτελούν τους πιθανότερους αντικαταστάτες του

Τίτλους τέλους σε μία σχέση χρόνων, φαίνεται πως θα βάλουν Γιουβέντους και Μαξ Αλέγκρι, αφού ο Ιταλός προπονητής αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της «Μεγάλης Κυρίας».

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά μέσα, η διοίκηση των μπιανκονέρι έχει πάρει την απόφαση να προχωρήσει σε μεγάλες αλλαγές εν όψει της νέας σεζόν και μέσα σε αυτές είναι και η αντικατάσταση του 56χρονου τεχνικού.

Διαβάστε επίσης: Γάλλος σπίκερ «τρελάθηκε» με το τρίποντο του Ράιτ κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα (vid)

Η άσχημη αγωνιστική εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα στο μεγαλύτερο μέρος της φετινής σεζόν, σε συνδυασμό με το ότι βρίσκεται εδώ και καιρό εκτός διεκδίκησης του τίτλου στη Serie A, έχουν οδηγήσει τον σύλλογο από το Τορίνο να πάρει την απόφαση για άμεσες αλλαγές.

Όπως αποκαλύπτουν τα κορυφαία ιταλικά Μέσα, ο Αλέγκρι αναμένεται να αποχωρήσει μετά την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν, ενώ όσον αφορά τους πιθανότερους αντικαταστάτες, ο Αντόνιο Κόντε προβάλλεται ως το φαβορί, με τον Τιάγκο Μότα της Μπολόνια να αποτελεί την πρώτη εναλλακτική λύση.

Ο Αλέγκρι, βέβαια, είναι από τους πιο επιτυχημένους προπονητές στην ιστορία του συλλόγου, αφού έχει κάτσει στον πάγκο της Γιουβέντους σε πάνω από 500 παιχνίδια σε δύο θητείες (2014-2019, 2021-2024). Tέλος, ο Ιταλός έχει κατακτήσει με την Γιουβέντους, 5 πρωταθλήματα Ιταλίας, 4 Κύπελλα και 2 Σούπερ Καπ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ