Ηχηρό μήνυμα κατά του ρατσισμού από τον ΠΣΑΠΠ και τη Super League (pic)

Ηχηρό μήνυμα κατά του ρατσισμού από τον ΠΣΑΠΠ και τη Super League (pic)

Η Stoiximan Super League σε συνεργασία με τον ΠΣΑΠΠ θα αφιερώσει την 3η αγωνιστική των Play Outs και την 4η αγωνιστική των Play Offs στην εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης κατά του ρατσισμού

Την πρωτοβουλία, σε συνεργασία με τον ΠΣΑΠΠ, να ενημερωθούν άπαντες για τη «μάχη» κατά του ρατσισμού πήρε η Stoiximan Super League.

Η διοργανώτρια αρχή γνωστοποίησε ότι θα αφιερώσει στην εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης κατά του ρατσισμού την 3η αγωνιστική των Play Outs και την 4η αγωνιστική των Play Offs.

Διαβάστε επίσης: Η «φλέβα χρυσού» του Μπαρτζώκα, το απίθανο 9-1 και ένα στοιχείο-έκπληξη (vids)

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Super League, σε συνεργασία με τον ΠΣΑΠΠ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών Ποδοσφαιριστριών), αφιερώνει την 3η Αγωνιστική των Playouts (06.04.2024) και την 4η Αγωνιστική των Playoffs (07.04.2024) του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 2023-24, στην εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης όλων των φιλάθλων κατά του ρατσισμού.

H Super League θυμίζει στους φιλάθλους και σε όλους όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο ότι οι άνθρωποι δεν πρέπει να διαχωρίζονται και να απομονώνονται λόγω φυλετικών ή άλλων κριτηρίων.

Ο πρόεδρος της Super League Μηνάς Λυσάνδρου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Αξιοποιώντας τη δυναμική του ποδοσφαίρου, του πιο δημοφιλούς αθλήματος στη χώρα μας, η Super League στέλνει ένα σαφές μήνυμα: Ο ρατσισμός δεν έχει καμία θέση στο ποδόσφαιρο.

Έχει μεγάλη σημασία για την κοινωνία μας, για το ποδόσφαιρο, να προβάλλουμε θετικά παραδείγματα και να αναδεικνύουμε την ανθρωπιά μας.

Το ποδόσφαιρο συμμετέχει ενεργά στην εκστρατεία για την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση κατά του ρατσισμού».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ