Νάπολι – Φροζινόνε 2-2: Δεν υπάρχει σωτηρία… (vid)

Νάπολι – Φροζινόνε 2-2: Δεν υπάρχει σωτηρία… (vid)

Μετά τη νίκη επί της Μόντσα η Νάπολι επέστρεψε στις αποτυχίες καθώς ήρθε ισόπαλη 2-2 με τη Φροζινόνε και βλέπει την Ευρώπη να απομακρύνεται.

Εξαίρεση φαίνεται πως ήταν για τη Νάπολι η εκτός έδρας νίκη επί της Μόντσα. Υπό το βλέμμα του Λουτσιάνο Σπαλέτι που επέστρεψε στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» και αποθεώθηκε, οι «παρτενοπέι» έμειναν στο 2-2 με τη Φροζινόνε για την 32η αγωνιστική της Serie A και έχασαν ακόμη περισσότερο έδαφος για την Ευρώπη. Μία νίκη στα πέντε τελευταία ματς για τους γηπεδούχους, σημαντικός βαθμός στη μάχη της παραμονής για τους φιλοξενούμενους.

Η Νάπολι μπήκε δυνατά και άνοιξε το σκορ στο 16’ με τον Πολιτάνο ενώ στο 30′ ο Ζουλέ έχασε πέναλτι για τη Φροζινόνε. Παρόλα αυτά οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 50′ με τον Τσεντίρα. Στο 63′ ο Οσιμέν μπήκε στην πορεία της μπάλας από σουτ του Κβαρατσχέλια κι έκανε το 2-1, αλλά η Φροζινόνε απάντησε ξανά με κεφαλιά του Τσεντίρα. Στο όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων η Νάπολι έμεινε και με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Μάριο Ρούι.

Διαβάστε επίσης: Ο 28ος τελικός του Τσιτσιπά, η μάχη για τον 11ο τίτλο και η επιστροφή στο Top-10 (vids)

Νάπολι: Μερέτ, Ντι Λορέντσο, Ραχμάνι, Έστιγκαρντ, Ρούι, Ανγκισά (85′ Σιμεόνε), Λομπότκα, Ζιελίνσκι (78′ Καγιούστε), Πολιτάνο (77′ Ρασπαντόρι), Οσιμέν, Κβαρατσχέλια

Φροζινόνε: Τουράτι, Οκόλι, Ρομανιόλι, Λιρόλα, Τζορτέα, Μπαρενετσέα, Ματσιτέλι, Βαλέρι, Σουλέ (78′ Σεκ), Μπρεσιανίνι (78′ Ρεϊνιέρ), Τσεντίρα

Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης Νάπολι – Φροζινόνε:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ