Ο Καναβάρο έκλεισε στην Ουντινέζε για να της δώσει… ελπίδα

Ο Καναβάρο έκλεισε στην Ουντινέζε για να της δώσει… ελπίδα

Η Ουντινέζε δίνει μάχη για να παραμείνει στην Serie A και λίγες αγωνιστικές πριν το φινάλε προχώρησε σε αλλαγή προπονητή.

Η εφετινή σεζόν δεν εξελίσσεται καθόλου καλά για την Ουντινέζε, καθώς αντιμετωπίζει ολομέτωπα το φάσμα του υποβιβασμού από τη Serie A.

Αυτό αποτυπώνεται και από την βαθμολογική της συγκομιδή, καθώς μετά από 32 παιχνίδια έχει κατορθώσει να μαζέψει μόλις 28 βαθμούς.

Αυτό ανάγκασε τη διοίκηση να προχωρήσει σε αλλαγή προπονητή αντικαθιστώντας τον Γκαμπριέλε Τσόφι, με τον «θρύλο» της χώρας, Φάμπιο Καναβάρο, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το τέλος της σεζόν.

«Η Ουντινέζε είναι χαρούμενη που υποδέχεται τον παγκόσμιο πρωταθλητή και κάτοχο της Χρυσής Μπάλας του 2006, που θα καθοδηγήσει την ομάδα μέχρι το τέλος της αγωνιστικής σεζόν. Υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι τις 30 Ιουνίου 2024», αναφέρει μεταξύ άλλων η σχετική ανακοίνωση.

Στο πλευρό του θα βρίσκεται ο αδερφός του Πάολο, με την ιδιότητα του βοηθού προπονητή, ενώ στο τεχνικό επιτελείο του εντάχτηκε και ο άλλοτε παίκτης της ομάδας, Τζαμπιέρο Πίντσι.

Σημειώνεται πως ο Καναβάρο θα έχει σήμερα την πρώτη γνωριμία του με τους νέους του παίκτες, με την παρουσίασή του να είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη (23/04) στο «Bluenergy Stadium».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ