Ρόμα – Μπολόνια 1-3: Σεντονάτο πάρτι μέσα στην πρωτεύουσα από την ομαδάρα του Μότα

Ρόμα – Μπολόνια 1-3: Σεντονάτο πάρτι μέσα στην πρωτεύουσα από την ομαδάρα του Μότα

Η Μπολόνια «πάτησε» τη Ρόμα με 3-1 μέσα στο Ολίμπικο και έκανε τεράστιο βήμα για την έξοδό της στο Champions League.

Τη συμμετοχή της στους ομίλους του Champions League για πρώτη φορά στην ιστορία της «κλείδωσε» σε μεγάλο βαθμό η Μπολόνια που για την 33η αγωνιστική της Serie A νίκησε μέσα στο Ολίμπικο με 3-1 τη Ρόμα.

Η ομάδα του Ντε Ρόσι, που ήθελε το «τρίποντο» για να πλησιάσει την αντίπαλό της στον πόντο, «κλώτσησε» την ευκαιρία και, πλέον, στις πέντε εναπομείνασες αγωνιστικές θα διεκδικήσει το πέμπτο εισιτήριο για το Champions League (φέτος η Ιταλία θα βγάλει πέντε ομάδες) με την Αταλάντα που έχει και ματς λιγότερο.

Διαβάστε επίσης: Κ19 Ολυμπιακός – Κ19 Μίλαν 3-0: Η Ευρώπη υποκλίθηκε: Ο Θρύλος ισοπέδωσε τη Μίλαν και κατέκτησε το Youth League

To σκορ άνοιξε στο 14′ όταν ο Καλαφιόρι σέντραρε από αριστερά και ο Ελ Αζουζί με φοβερό γυριστό έκανε το 0-1. Στο 42ο λεπτό το σουτ του Σαλεμάκερς τράνταξε το δοκάρι της Ρόμα και στο 45′ ο Τσίρκτσε με πλασέ έγραψε το 0-2.

Στο 56′ ο Σκορούπσκι πραγματοποίησε δύο απίθανες αποκρούσεις σε κοντινές προσπάθειες του Αζμούν που με την τρίτη βρήκε δίχτυα για το 1-2. Εννιά λεπτά μετά όμως, ο Τσίρκτσε πέρασε κάθετα στον Σαλεμάκερς που έφυγε μόνος με τον Σβίλαρ και τον πλάσαρε για το 1-3. Στο 90′ ακυρώθηκε γκολ του Φαμπιάν.

Ρόμα: Σβίλαρ, Γιορέντε, Ανχελίνιο (52’ Σπινατσόλα), Τσελίκ (52’ Κάρσντορπ), Μαντσίνι, Παρέδες, Πελεγκρίνι, Κριστάντε (85’ Ζοάο Κόστα), Ελ Σααραουί (72’ Μπαλντάντσι), Ντιμπάλα, Έιμπραχαμ (52’ Αζμούν)

Μπολόνια: Σκορούπσκι, Μποϊκέμα, Λουκουμί, Πος (80’ Κρίστιανσεν), Καλαφιόρι (80’ Ντε Σιλβέστρι), Φρόιλερ, Αεμπίσερ, Ελ Αζουζί (77’ Ουρμπάνσκι), Σαλεμάκερς, Εντόι (80’ Φαμπιάν), Τσίρκτσε (69’ Κάστρο)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ