Τζένοα – Κάλιαρι 3-0: Επιστροφή στις νίκες για τους Γενοβέζους

Τζένοα – Κάλιαρι 3-0: Επιστροφή στις νίκες για τους Γενοβέζους

Η Τζένοα νίκησε εύκολα με 3-0 την Κάλιαρι και δεν της επέτρεψε να ξεφύγει στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία.

Αν και αδιάφορη βαθμολογικά η Τζένοα, επικράτησε με 3-0 της Κάλιαρι για την 34η αγωνιστική της Serie A και την άφησε στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας. Άγριες συμπλοκές μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων πριν τη σέντρα στο «Λουίτζι Φεράρις».

Το ματς το «καθάρισαν» ουσιαστικά οι δύο Σκανδιναβοί των γηπεδούχων, ο Νορβηγός μέσος, Μόρτεν Τόρσμπι στο 17′ και ο Δανός μέσος, Μόρτεν Φρέντρουπ, δέκα λεπτά αργότερα. Το «κερασάκι στην τούρτα» έβαλε ένας ακόμη Βορειοευρωπαίος, ο Ισλανδός επιθετικός Άλμπερτ Γκούντμουντσον, στο 63′ για το τελικό 3-0.

Διαβάστε επίσης: Ο πολλαπλός ρόλος του Ιμπόρα στο πλάνο του «Μέντι»

Τζένοα: Μαρτίνες, Βολιάκο, Ντε Βίντερ, Βάσκες (73’Τσιταντίνι), Σαμπέλι (64’Σπενς), Φρέντρουπ, Μπαντέλ (73’Μπόχινεν), Θόρσμπι, Μαρτίν (64’Χαπς), Ρετέγκι, Γκούντμουντσον (78’Βιτίνια).

Κάλιαρι: Σκουφέτ, Χατζιδιάκος (46’Τζάπα), Βιετέσκα, Όμπερτ, Ντι Πάρδο (46’Νάντες), Ντεϊόλα, Πράτι, Αουτζέλο (85’Μουταντουά), Γκαετάνο, Οριστάνιο (46’Λαπαντούλα), Σομουρόντοφ (72’Άζι).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ