Μπολόνια – Γιουβέντους 3-3: Γλύτωσε το σοκ η «Γηραιά Κυρία»

Μπολόνια – Γιουβέντους 3-3: Γλύτωσε το σοκ η «Γηραιά Κυρία»

Η Μπολόνια παραλίγο να... σοκάρει την Γιουβέντους αφού προηγήθηκε 3-0 αλλά η «Γηραιά Κυρία» ισοφάρισε στο τελευταίο τέταρτο του ματς (3-3) και συνεχίζουν να «συγκατοικούν» στην τρίτη θέση της Serie A.

Απίθανη ματσάρα ανάμεσα σε Μπολόνια και  Γιουβέντους που αμφότερες είχαν από ένα ημίχρονο και στο τέλος έμειναν στο 3-3 και «συγκατοικούν» στην τρίτη θέση της Serie A.

Με 3-0 προηγήθηκε η ομάδα του Τιάγκο Μότα, ο οποίος την επόμενη σεζόν θα βρίσκεται στον πάγκο της Γιουβέντους, όπως όλα δείχνουν.

Διαβάστε επίσης: Ελεύθερος ο Γιαννούλης και… όποιος προλάβει!

Στο 2ο μόλις λεπτό ο Σέζνι έβγαλε εντυπωσιακά σε κόρνερ μετά από σουτ του Φρόιλερ και από το κόρνερ η μπάλα έμεινε στην περιοχή της Γιουβέντους και ο Καλαφιόρι με πλασέ από το πέναλτι έγραψε το 1-0. H Μπολόνια ήταν καταιγιστική σε αυτό το διάστημα και στο 11ο λεπτό ο Εντόι εκτέλεσε φάουλ από δεξιά και ο Κάστρο με κεφαλιά έγραψε το 2-0.

Στο 53’ ο Κάστρο έκλεψε από τον Ντανίλο και ο Καλαφιόρι πλάσαρε πανέμορφα τον Σέζνι για το 3-0. Στο 76ο λεπτό ο Λουκουμί έκανε τραγικό λάθος και ο Κιέζα του έκλεψε την μπάλα και πλάσαρε για το 3-1. Μάλιστα στο 83ο λεπτό ο Αρκάντιους Μίλικ με όμορφη εκτέλεση φάουλ έκανε και το 3-2 και με τη σέντρα η Γιουβέντους έκλεψε και ο Γιλντίζ με σουτ εκτός περιοχής έκανε το 3-3.

ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Σκορούπσκι, Πος, Καλαφιόρι (76’ Μποϊκέμα), Κρίστιανσεν, Καλαφιόρι, Φρόιλερ (76’ Ελ Αζουζί), Αεμπίσερ, Ουρμπάνσκι (70’ Φαμπιάν), Εντόι, Όντγκααρντ (70’ Ορζολίνι), Κάστρο (63’ Σαλεμάκερς)

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέζνι, Γκάτι (57’ Γιλντίζ), Μπρέμερ, Ντανίλο, Καμπιάζο, Ίλινγκ, Μιρέτι (46΄Αλκαράς), Ραμπιό (71’ Φατζιόλι), Λοκατέλι, Βλάχοβιτς (64’ Μίλικ), Κιέζα

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ