Ελεύθερος ο Γιαννούλης και… όποιος προλάβει!

Ελεύθερος ο Γιαννούλης και… όποιος προλάβει!

ΑΕΚ, ΠΑΟ, ΠΑΟΚ ετοιμάζονται για «μάχη» για τον Δημήτρη Γιαννούλη που αποχαιρέτησε την Νόριτς – Η έκπληξη που μπορεί να προκύψει και το «κλειδί» για την υπογραφή του

Έζησε το όνειρο παίζοντας ποδόσφαιρο στην Αγγλία. Για μια χρονιά στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, την Πρέμιερ Λιγκ. Ίσως να ήθελε περισσότερα από αυτά που πέρασε στα 3,5 χρόνια που φόρεσε την φανέλα της Νόριτς.

Όπως και να έχει για τον Δημήτρη Γιαννούλη, περί ου ο λόγος, το τέλος που επισημοποιήθηκε σήμερα από την Αγγλική ομάδα έχει γλυκιά γεύση. Ναι μεν η φετινή προσπάθεια για άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ σταμάτησε πάνω στην Λιντς, όμως και αυτή την σεζόν ο Έλληνας αριστερός μπακ κατέγραψε 38 συμμετοχές δίνοντας και τέσσερις ασίστ στα 2.777 αγωνιστικά λεπτά που έπαιξε με την φανέλα των «καναρινιών». Συνολικά φόρεσε την φανέλα της Νόριτς για 103 παιχνίδια, με επτά ασίστ.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» από Γκουαρντιόλα: «Είμαι πιο κοντά στο να φύγω παρά να μείνω»

Μια καριέρα στην Νόριτς που έφτασε στο τέλος της και μια νέα αρχή για τον ίδιο που ήδη έχει την… μισή Σούπερ Λιγκ στα πόδια του! ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ γλυκοκοιτάζουν τον Έλληνα αριστερό μπακ που στα 28 του χρόνια έχει την ευκαιρία να διαλέξει την καλύτερη εξέλίξη για την καριέρα του. Θέλει όμως να επιστρέψει στα μέρη μας μετά από 3,5 χρόνια στην Αγγλία; Αυτό είναι και το Νο1 ζητούμενο που βεβαίως εξαρτάται αποκλειστικά από τις προτάσεις που έχει ή θα έχει στα χέρια του στο καλοκαιρινό «παζάρι» που ήδη… στήνεται.

Αυτό φαίνεται πως είναι και το «κλειδί» για την υπόθεση του καθώς αν προκύψει δελεαστική πρόταση από καλή ομάδα του εξωτερικού τότε ίσως η επιστροφή στα πάτρια εδάφη αναβληθεί. Το σίγουρο για τον Γιαννούλη είναι πως και οι τρεις της Σούπερ Λιγκ είναι πανέτοιμοι για «μάχη». Μέχρι και πριν λίγες μέρες οι φήμες ήθελαν την ΑΕΚ να βρίσκεται στην pole position, έτοιμοι να αρπάξει την υπογραφή του.

Η ΑΕΚ που «πονάει» στα άκρα, και ειδικά αριστερά όπου έχει ξεμείνει με τον Χατζισαφί. Στο «κόλπο» όμως είναι και ο ΠΑΟ που πλέον μετά την ολοκληρωτική αποτυχία στο πρωτάθλημα με την σφραγίδα Αλαφούζου είναι δεδομένο πως θα κάνει ότι μπορεί για να ενισχυθεί ουσιαστικά το καλοκαίρι. Με τον Γιαννούλη να είναι αναμφίβολα μια περίπτωση «πρώτης γραμμής».

Ο ΠΑΟΚ από την άλλη με το πρωτάθλημα στα χέρια του και το συναισθηματικό δέσιμο καθώς σε αυτόν αναδείχθηκε ο 28χρονος αριστερός μπακ έχει τον λόγο του να ελπίζει. Μέσα σε όλα μην αποκλείσετε και την έκπληξη. Με τον Γιαννούλη πάντως να ξέρει πως είναι σε περίοπτη θέση το όνομα του για τις ελληνικές ομάδες, έτοιμος να το εκμεταλλευτεί όσο περισσότερο γίνεται. Αν οι φήμες για την ΑΕΚ δεν επιβεβαιωθούν μέσα στις επόμενες μέρες, τότε το… πανηγύρι γύρω από τον Δημήτρη Γιαννούλη θα είναι μεγάλο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ