O Λαουτάρο Μαρτίνες αναδείχθηκε MVP της φετινής Serie A (pic)

O Λαουτάρο Μαρτίνες αναδείχθηκε MVP της φετινής Serie A (pic)

Η Serie A απένειμε τα βραβεία με τους κορυφαίους της σεζόν που ολοκληρώνεται, με τον Λαουτάρο Μαρτίνες να είναι ο MVP του Καμπιονάτο - Ακόμα τρεις Νερατζούρι στους καλύτερους

Τα βραβεία των κορυφαίων της σεζόν ανακοίνωσε την Παρασκευή (24/5) η Serie A, με την πρωταθλήτρια Ίντερ, όπως είναι λογικό, να… σαρώνει στα βραβεία, έχοντας 4 διακριθέντες.

Αρχικά, ο Λαουτάρο Μαρτίνες αναδείχτηκε MVP στο φετινό Καμπιονάτο. Ο Αργεντινός αρχηγός των Μιλανέζων ηγήθηκε στην πορεία της ομάδας του και είναι ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, με 24 γκολ σε 33 αναμετρήσεις, ενώ έχει δώσει και τρεις ασίστ. Από τη στιγμή που ο Λαουτάρο πήρε το βραβείο του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή το αντίστοιχο του καλύτερου επιθετικού πήγε στον δεύτερο σκόρερ της Serie A, τον Ντούσαν Βλάχοβιτς της Γιουβέντους, ο οποίος «μάτωσε» τα δίχτυα 16 φορές σε 32 εμφανίσεις.

Διαβάστε επίσης: Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για τον Άρη

Από εκεί και πέρα ο Χάκαν Τσαλχάνογλου και ο Αλεσάντρο Μπαστόνι ψηφίστηκαν ως ο καλύτερος χαφ και αμυντικός στο ιταλικό πρωτάθλημα, αντιστοίχως. Όπως είναι φυσικό καλύτερος προπονητής βγήκε ο Σιμόνε Ιντζάγκι, καθώς ο Ιταλός προπονητής ήταν ο «αρχιτέκτονας» αυτής της επιτυχημένης σεζόν, οδηγώντας τους νερατζούρι στο εικοστό πρωτάθλημα της ιστορίας τους.


Τέλος, ο Μικέλ Ντι Γκρεγκόριο της Μόντσα αναδείχθηκε κορυφαίος τερματοφύλακας της σεζόν και ο Τζόσουα Ζίρκζι της… αστεράτης Μπολόνια του Τιάγκο Μότα καλύτερος παίκτης κάτω των 23 ετών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ