Μίλαν- Σαλερνιτάνα 3-3: Απίστευτο «κάζο» στο τελευταίο ματς του Πιόλι στον πάγκο

Μίλαν- Σαλερνιτάνα 3-3: Απίστευτο «κάζο» στο τελευταίο ματς του Πιόλι στον πάγκο

Η Μίλαν, ενώ κέρδιζε με 3-1 μέχρι το 87ο λεπτό κατάφερε να ισοφαριστεί σε 3-3 από την υποβιβασμένη Σαλερνιτάνα, στο τελευταίο ματς του Στέφανο Πιόλι στον πάγκο των «ροσονέρι».

Η Μίλαν κατάφερε να «αυτοκτονήσει» απέναντι στην μαθηματικά υποβιβασμένη Σαλερνιτάνα για την τελευταία αγωνιστική της Serie A.

Στο 87ο λεπτό κέρδιζε με 3-1 και τελικά κατάφερε να τελειώσει το ματς ισόπαλη με 3-3 απέναντι στην ουραγό ομάδα της βαθμολογίας. Έτσι ο Στέφανο Πιόλι, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο των ροσονέρι, είπε αντίο χωρίς νίκη.

Το σκορ στην αναμέτρηση άνοιξε ο Λεάο στο 22ο λεπτό, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Ολιβιέ Ζιρού διπλασίασε τα τέρματα της Μίλαν στο επίσης τελευταίο του παιχνίδι με την φανέλα της ομάδας.

Στο 64ο λεπτό η Σαλερνιτάνα κατάφερε να μειώσε το σκορ σε 2-1 με τον Σιμ, έπειτα από ασίστ του Σάμπια. Το 3-1 έκανε για την Μίλαν ο Καλάμπρια στο 77ο λεπτό. Εκεί οι περισσότεροι πίστεψαν πως η αναμέτρηση κρίθηκε.

Αμ δε! Η υποβιβασμένη εδώ και εβδομάδες Σαλερνιτάνα κατάφερε να ισοφαρίσει σε 3-3 με γκολ των Σάμπια αρχικά στο 87ο λεπτό και Σίμι στο 89ο λεπτό της αναμέτρησης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ