Τεν Χαγκ: «Αν δεν θέλουν να συνεχίσω εδώ, θα πάω αλλού να κερδίσω τρόπαια»

Τεν Χαγκ: «Αν δεν θέλουν να συνεχίσω εδώ, θα πάω αλλού να κερδίσω τρόπαια»

Ο Έρικ Τεν Χαγκ, σε δηλώσεις του μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας, σχολίασε τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να αποχωρεί από την ομάδα στο τέλος της σεζόν.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατέκτησε το Κύπελλο Αγγλίας με τα γκολ των «μικρών», Γκαρνάτσο και Μέινου, κόντρα στην πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι (2-1) με τον Έρικ Τεν Χαγκ να κερδίζει τον δεύτερό του τίτλο στον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων».

Ο Ολλανδός τεχνικός, σε δηλώσεις του μετά το ματς, σχολίασε τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να αποχωρεί από την ομάδα στο τέλος της σεζόν λέγοντας χαρακτηριστικά πως «αν δεν με θέλουν άλλο, θα πάω αλλού να κερδίσω τρόπαια».

Διαβάστε επίσης: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα είναι στο ΣΕΦ, για τον ιστορικό τελικό της ομάδας Χάντμπολ!

Αναλυτικά όσα είπε: 

«Δεν είμαι ικανοποιημένος με δύο τρόπαια, πρέπει να τα πάμε καλύτερα. Αν δεν με θέλουν άλλο, τότε θα πάω οπουδήποτε αλλού να κερδίσω τρόπαια, γιατί αυτό έκανα σε όλη μου την καριέρα. Δεν ξέρω. Το μόνο πράγμα που κάνω είναι να προετοιμάζω την ομάδα μου, να την εξελίσσω. Αυτό είναι το έργο μου. Όταν μπήκα, μπορώ να πω ότι επικρατούσε ένα χάος.

Τώρα είμαστε καλύτερα, αλλά δεν είμαστε εκεί που θέλουμε να είμαστε. Το ποδόσφαιρο είναι να κερδίζεις τρόπαια. Θέλω να παίξω το καλύτερο ποδόσφαιρο. Δυναμικό, επιθετικό, αλλά στο τέλος πρέπει να κερδίζεις παιχνίδια και τρόπαια. Αυτή είναι η νοοτροπία που φέραμε. Αυτή ήταν η μοναδική μας ευκαιρία και τα καταφέραμε. Είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες και το επιτελείο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ