Mίλαν: Έτοιμη να ανακοινώσει τον Φονσέκα για αντικαταστάτη του Πιόλι

Mίλαν: Έτοιμη να ανακοινώσει τον Φονσέκα για αντικαταστάτη του Πιόλι

Έτοιμη να αλλάξει σελίδα είναι η Μίλαν, με τα ιταλικά μέσα να μεταδίδουν ότι η ανακοίνωση της πρόσληψης του Πάουλο Φονσέκα αποτελεί απλώς θέμα χρόνου.

Έτοιμη για την επόμενη μέρα της είναι η Μίλαν, η οποία βρήκε τον αντικαταστάτη του Στέφανο Πιόλι στον πάγκο της ομάδας.

Όπως μεταδίδουν τα ιταλικά Μέσα, οι «ροσονέρι» έχουν βρει στο πρόσωπο του Πάουλο Φονσέκα, τον άνθρωπο που θα βρίσκεται στο «τιμόνι» της ομάδας από το ερχόμενο καλοκαίρι, ενώ το μόνο που απομένει για ολοκληρωθεί το deal, είναι οι υπογραφές.

Διαβάστε επίσης: Άρης: Οπαδοί έκαψαν τη σουίτα του Καρυπίδη στο «Βικελίδης» μετά τον τελικό

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η «Gazzetta dello Sport», η ανακοίνωση της πρόσληψης του Πορτογάλου τεχνικού αναμένεται να γίνει μετά το φιλικό της Μίλαν με τη Ρόμα, το οποίο θα διεξαχθεί στις 31 Μαΐου στην Αυστραλία. Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει για συμβόλαιο διάρκειας 2 χρόνων, με οψιόν ανανέωσης για ένα ακόμα έτος, ενώ ο Φονσέκα θα λαμβάνει 3,5 εκατ. ευρώ ετησίως.

Μέχρι τότε, αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί και επίσημα η συνεργασία του Φονσέκα με τη Λιλ, στις οποίας τον πάγκο βρίσκεται από το καλοκαίρι του 2022, οδηγώντας τη στην 4η θέση της φετινής Ligue 1, αλλά και στα προημιτελικά του Conference League. Στο παρελθόν, ο 51χρονος πλέον Πορτογάλος, έχει προπονήσει επίσης Πόρτο, Μπράγκα, Σαχτάρ και Ρόμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ