Πεινασμένοι δράκοι & το κοινό καλό

Πεινασμένοι δράκοι & το κοινό καλό

Στις -30 μονάδες ο σαββατιάτικος απολογισμός, η Γιουνάιτεντ πέτυχε σχεδόν ποδοσφαιρικό θάυμα στο Γουέμπλεϊ

Στις -30 μονάδες ο σαββατιάτικος απολογισμός, η Γιουνάιτεντ πέτυχε σχεδόν ποδοσφαιρικό θάυμα στο Γουέμπλεϊ για να χαθεί το 1 & G/G, αλλά στο γαλλικό τελικό πλήρωσε το G/G & Over 2.5. Στο void το Over 3 της Βαρσοβίας, ενώ στην ενότητα του παρολί επιστρέψαμε στα γνωστά. Κουβά με 2/3 επιλογές… στο ένα γκολ. Αυτό που έλειπε στο Χορζόφ.

novibet logo

Novibet

4.5/5
ΕΓΓΡΑΦΗ

Πόρτο 1Χ & Over 1.5 @ 2.15

eeep disclaimer

21+
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Πόρτο – Σπόρτινγκ

Η Σπόρτινγκ κατέκτησε δικαίως το πρωτάθλημα, ήταν η καλύτερη, η πιο σταθερή ομάδα της Πορτογαλίας από το ξεκίνημα της σεζόν, ωστόσο ο τελικός είναι διαφορετική υπόθεση. Η Πόρτο είναι πιο “πεινασμένη” για το Κύπελλο, ώστε να μην κλείσει άτιτλη την σεζόν και στο πρόσφατο μεταξύ τους, στο “Nτραγκάο”, ήταν ανώτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Προερχόμενη από φιέστα η Σπόρτινγκ, ομάδα μεγάλων αγώνων η Πόρτο του Κονσεϊσάο, αξίζει ποντάρισμα με κάλυψη, επιλογή το 1Χ & Over 1.5 σε απόδοση 2.15.

Αταλάντα – Τορίνο

Η Αταλάντα θριάμβευσε την Τετάρτη στο Δουβλίνο. Κατέκτησε τον παρθενικό ευρωπαϊκό της τίτλο και τα κατάφερε κατατροπώνοντας την ασταμάτητη Λεβερκούζεν. Κέρδισε πολλούς φιλάθλους με την εμφάνισή της στον τελικό του Europa League και μπορεί να κερδίσει ακόμη περισσότερους αν εξυπηρετήσει το κοινό καλό.

Δηλαδή να τερματίσει οικειοθελώς στην 5η θέση, ώστε η Serie A να κερδίσει και 6ο εισιτήριο για το επόμενο Champions League. Επιλογή το διπλό σε απόδοση 2.05, αφού και στα ίσια να παιχτεί το ματς, η Τορίνο είναι καλά, προερχόμενη από νίκη επί της Μίλαν και μπορεί να εκμεταλλευτεί το “μεθύσί” των γηπεδούχων.

Κόνιασπορ – Γαλατασαράι

Ορισμός της βολικής ισοπαλίας το σενάριο που έχει διαμορφωθεί στο Ικόνιο, αφού με έναν βαθμό η Κόνιασπορ εξασφαλίζει παραμονή στην κατηγορία και η Γαλατασαράι κατακτά τον τίτλο. Μεγάλος ο εγωισμός της “τσιμ-μπομ” για να παίξει για τον πόντο, ωστόσο ο σκοπός αγιάζει τα μέσα και η Κόνιασπορ έδειξε προσφάτως ότι μπορεί να γίνει ιδιαιτέρως ανθεκτική. Ποντάρισμα ισοπαλίας λοιπόν σε απόδοση 2.25.

Κασίμπασα – Μπεσίκτας

Η κατάκτηση του Κυπέλλου από την Μπεσίκτας έδιωξε το βαθμολογικό ενδιαφέρον της αναμέτρησης, με ακμαίο ηθικό και διάθεση να ευχαριστηθούν το ματς θα πάνε στην αυλαία οι “αετοί”. Η Κασίμπασα θα επιδιώξει νέα ζημιά στους γείτονες για το γόητρο, αναμένεται ανοιχτό ματς, όπως η συντριπτική πλειοψηφία των μεταξύ τους ντέρμπι (16/18 over 2.5). Επιλογή το Over 3.5 σε απόδοση 2.20.

Προγνωστικά Στοιχήματος

19:00 | Αταλάντα – Τορίνο  ➡ 2 (απόδοση 2.05)

19:00 | Κασίμπασα – Μπεσίκτας  ➡ Over 3.5 (απόδοση 2.20)

19:15 | Πόρτο – Σπόρτινγκ  ➡ 1Χ & Over 1.5 (απόδοση 2.15)

Χινάρι

19:00 | Κόνιασπορ – Γαλατασαράι  ➡ Χ (απόδοση 2.25)

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ