Ιατρικά στην Πάρμα ο Μπρούνο Άλβες

Ιατρικά στην Πάρμα ο Μπρούνο Άλβες

Ο πρώην αμυντικός της ΑΕΚ, Μπρούνο Άλβες, αποχωρεί από τους Ρέιντζερς και έχει συμφωνήσει με την Πάρμα για την υπογραφή μονοετούς συμβολαίου.

Η Πάρμα επανήλθε δυναμικά στη Serie A, μετά από τρία χρόνια και ισάριθμες ανόδους, αφού η χρεωκοπία την είχε οδηγήσει στην τέταρτη τη τάξει κατηγορία του ιταλικού ποδοσφαίρου.

Στο πλαίσιο αυτό, η ιταλική ομάδα επιχειρεί να ενισχυθεί αρκετά ώστε να μην κινδυνέψει με υποβιβασμό τη νέα σεζόν. Σύμφωνα με τα εγχώρια ΜΜΕ, ο τελευταίος παίκτης με τον οποίο ήρθε σε συμφωνία για να τον αποκτήσει είναι ο πρώην κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ και πρωταθλητής Ευρώπης με την εθνική Πορτογαλίας, Μπρούνο Άλβες.

Ο 36χρονος ετοιμάζεται να αποχωρήσει από τους Ρέιντζερς του Στίβεν Τζέραρντ και όπως όλα δείχνουν, η Πάρμα θα αποτελέσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Την Τετάρτη (04/07) θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και έπειτα θα υπογράψει μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον ιταλικό σύλλογο.

Με τη φανέλα της σκωτσέζικης ομάδας πρόλαβε να πραγματοποιήσει 25 εμφανίσεις και να πετύχει 2 γκολ, ενώ παίκτης της ΑΕΚ υπήρξε την περίοδο 2004-2005.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ