Η Μίλαν θέλει τον Κόντε

Η Μίλαν θέλει τον Κόντε

Η Μίλαν ενδιαφέρεται για την πρόσληψη του Αντόνιο Κόντε στην τεχνική ηγεσία της και κατ' επέκταση σκέφτεται την απομάκρυνση του Τζενάρο Γκατούζο.

Ο Αντόνιο Κόντε απομακρύνθηκε τελικά στις αρχές Ιουλίου από τον πάγκο της Τσέλσι, με τον Μαουρίτσιο Σάρι να τον διαδέχεται, αν και η απόλυση του πρώτου από τον πάγκο των «μπλε» έπαιρνε τη μία αναβολή μετά την άλλη τους τελευταίους τρεις μήνες. Πλέον ο 48χρονος έχει μείνει ελεύθερος και δεν έχει τοποθετηθεί ακόμα δημόσια για όσα διαδραματίστηκαν μεταξύ του ίδιου και της διοίκησης της λονδρέζικης ομάδας, και δη με τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς, με τον οποίο φερόταν να διατηρεί κακή σχέση τον τελευταίο χρόνο.

Ωστόσο, μόλις πέντε ημέρες μετά την απομάκρυνση του Κόντε, η Μίλαν ενδιαφέρεται για την πρόσληψή του στην τεχνική ηγεσία της, σύμφωνα με δημοσίευμα του ιταλικού Sportmediaset. Η νέα διοίκηση των «ροσονέρι» αναλογίζεται το ενδεχόμενο να πραγματοποιήσει ριζικές αλλαγές στις τάξεις της ομάδας, ανάμεσα στις οποίες βρίσκεται και η αντικατάσταση του Τζενάρο Γκατούζο από τον πρώην τεχνικό της Γιουβέντους. Η εν λόγω απόφαση θα συζητηθεί από τη διοίκηση της Μίλαν στη συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί το προσεχές Σάββατο (21/07).

Μάλιστα, επισημαίνεται ότι σε περίπτωση που υπάρξει συμφωνία με τον Ιταλό προπονητή, ο Άλβαρο Μοράτα, ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει επίσης από την Τσέλσι, ενδέχεται να τον ακολουθήσει. Ο Κόντε διένυσε την τελευταία διετία στην τεχνική ηγεσία της αγγλικής ομάδας, επιτελώντας εξαιρετικό έργο και κατακτώντας τον τίτλο της Premier League στην πρώτη σεζόν του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ