Τότι : «Δεν γινόταν να αρνηθούμε για τον Άλισον»

Τότι : «Δεν γινόταν να αρνηθούμε για τον Άλισον»

Ο Φρανσέσκο Τότι τόνισε πως η Ρόμα έκανε καλά που παραχώρησε τον Άλισον στη Λίβερπουλ, καθώς η προσφορά που δέχτηκε ήταν πολύ μεγάλη για να πει «όχι».

Ο Φραντσέσκο Τότι μίλησε για τη μεταγραφή του Άλισον Μπέκερ στη Λίβερπουλ έναντι ενός ποσού που ξεπέρασε τα 75 εκατ. ευρώ και δήλωσε πως η Ρόμα έπραξε σωστά που παραχώρησε τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα, καθώς δεν γινόταν να αρνηθεί μια όσο μεγάλη προσφορά. Επίσης ο καπιτάνο αναφέρθηκε στη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους, τονίζοντας πως θα επωφελήσει όλο το ιταλικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο εμβληματικός αρχηγός της Ρόμα: «Τα στοιχεία της αγοράς έχουν αλλάξει, 75 εκατ. ευρώ για έναν τερματοφύλακα δεν είχαν ξαναδοθεί, άρα δεν μπορούσαμε να πούμε όχι. Στεναχωριέμαι που χάσαμε έναν από τους καλύτερους τερματοφύλακες στον κόσμο, αλλά θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε μια καλή ομάδα, παρά την απώλειά του», δήλωσε ο θρύλος των τζιαλορόσι στο Sky Sports Italia.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Γιουβέντους, θεωρώντας ότι η άφιξή του θα ωφελήσει το ιταλικό ποδόσφαιρο.

«Δεν είμαι απογοητευμένος που δεν θα αντιμετωπίσω τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ήδη έχω παίξει εναντίον του. Τον συνάντησα και είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί θα φέρει πολλά στο ιταλικό ποδόσφαιρο. Είναι εξωπραγματικός, ο κορυφαίος μαζί με τον Μέσι», υποστήριξε ο «καπιτάνο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ