Ανανέωσε στη Ρόμα μέχρι το 2023 ο Φλορέντσι

Ανανέωσε στη Ρόμα μέχρι το 2023 ο Φλορέντσι

Παίκτης της Ρόμα θα συνεχίσει να είναι ο Αλεσάντρο Φλορέντσι, ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιο του μέχρι το 2023

Στη Ρόμα θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Αλεσάντρο Φλορέντσι, με τους Ρωμαίους να ανακοινώνουν την ανανέωση συμβολαίου του 27χρονου Ιταλού μέχρι το 2023.

Ο Φλορέντσι είναι δημιούργημα των ακαδημιών των «τζιαλορόσι» και στην καριέρα του, με εξαίρεση δύο χρονιές που αγωνίστηκε ως δανεικός στην Κροτόνε, όλα τα υπόλοιπα χρόνια βρίσκετε στη Ρόμα. Με τη φανέλα των Ρωμαίων έχει αγωνιστεί 224 φορές κι έχει πετύχει 25 γκολ.

Ο Φλορέντσι την τελευταία πενταετία έχει εξελιχτεί σ’ ένα πολύ σημαντικό παίχτη της Ιταλικής ομάδας. Δεν είναι μόνο το ποδοσφαιρικό του ταλέντο και τα αθλητικά του προσόντα που τον καθιστούν ένα σημαντικό γρανάζι στη «μηχανή» της Ρόμα. Το αξιοθαύμαστο με τον 27χρονο Ιταλό είναι ότι αγωνίζεται σχεδόν σε όλες τις θέσεις του γηπέδου και μάλιστα σε πολύ υψηλό επίπεδο!

Όλοι οι προπονητές που πέρασαν από τη Ρόμα έτριβαν τα χέρια τους βλέποντας ότι έχουν στη διάθεση τους ένα ποδοσφαιριστή που μπορεί να αγωνιστεί εξίσου καλά σε πολλές θέσεις και με διαφορετικούς ρόλους μέσα στο γήπεδο.

Ο Φλορέντσι ξεκίνησε την καριέρα του ως κεντρικός μέσος, με κυρίως επιθετικό προσανατολισμό. Δεν άργησε όμως η στιγμή που κλήθηκε να καλύψει και διαφορετικές θέσεις. Ο διεθνής Ιταλός έχει αγωνιστεί ως κεντρικός μέσος (αμυντικός και επιτελικός), ως κρυφός επιθετικός πίσω από τον επιθετικό, ως αριστερό εξτρέμ, ως δεξί εξτρέμ ενώ έχει πάρει μόνος του και όλη τη διξιά πτέρυγα όταν η Ρόμα αγωνιζόταν με σύστημα 3-5-2. Η θέση όμως που αγωνίζεται τα τελευταία τρία χρόνια είναι αυτή του δεξιού μπακ. Το ταλέντο του να προσαρμόζεται στους ρόλους που του αποδίδουν οι προπονητές του είναι μοναδικό.

Αρκετές ομάδες είχαν πλησιάσει τους «τζιαλορόσι» για την απόκτηση του, με την Τσέλσι να φημολογείται ότι ήταν η τελευταία. Ωστόσο η Ρόμα δεν θα τον άφηνε έτσι εύκολα και πλέον με το νέο συμβόλαιο να λήγει το 2023 δύσκολα θα αφήσει τη Ρώμη.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ