Εκπληκτικός πίνακας της Ρόμα με τον Μανωλά να πανηγυρίζει το γκολ επί της Μπαρτσελόνα (pic)

Εκπληκτικός πίνακας της Ρόμα με τον Μανωλά να πανηγυρίζει το γκολ επί της Μπαρτσελόνα (pic)

Η Ρόμα παρουσίασε έναν πίνακα με τον Κώστα Μανωλά, ο οποίος είναι εμπνευσμένος από τη ρωμαϊκή τέχνη και δείχνει τον Έλληνα αμυντικό την ώρα των πανηγυρισμών του στο γκολ απέναντι στην Μπαρτσελόνα.

Η Ρόμα παρουσίασε μεταξύ άλλων έναν εκπληκτικό πίνακα με τον Κώστα Μανωλά μέσω Twitter, υποστηρίζοντας πως έχει δημιουργηθεί σε ένα δρόμο της Νέα Υόρκης! Σε αυτόν, ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός απεικονίζεται την ώρα των πανηγυρισμών του, στο γκολ που πέτυχε κόντρα στην Μπαρτσελόνα στα προημιτελικά του Champions League της προηγούμενης σεζόν, το οποίο έστειλε την ομάδα του στην επόμενη φάση της διοργάνωσης μετά από μία συγκλονιστική βραδιά (νίκη με 3-0 και ανατροπή του 4-1 του πρώτου αγώνα στο «Καμπ Νόου»).

Ο πίνακας ενδέχεται να είναι μέρος μίας αντίστοιχης περσινής έκθεσης. Σκοπός αυτής ήταν να πραγματοποιηθεί ένας (τολμηρός ομολογουμένως) συνδυασμός μεταξύ της ρωμαϊκής τέχνης και των αθλητών που αποτελούν πρότυπα στην ιταλική πρωτεύουσα. Η έκθεση είχε λάβει χώρα στη Ρώμη από τις 28 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 9 Οκτωβρίου του 2017, στον εκθεσιακό χώρο Brivido Gialloroso, συνεπώς μπορούμε να περιμένουμε κάτι αντίστοιχο και φέτος, με τον πίνακα του πρώην στόπερ του Ολυμπιακού να βρίσκεται ανάμεσα στα εκθέματα.

Δείτε τη χαρακτηριστική φωτογραφία:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ