Η εισβολή των οπαδών στο φιλικό της Γιουβέντους και το «ευχαριστώ» του Ρονάλντο (vid)

Η εισβολή των οπαδών στο φιλικό της Γιουβέντους και το «ευχαριστώ» του Ρονάλντο (vid)

Οι οπαδοί της Γιουβέντους ξέσπασαν από... ενθουσιασμό, εισβάλλοντας στο γήπεδο την ώρα του πρώτου φιλικού αγώνα του Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της ιταλικής ομάδας. Το ευχαριστήριο μήνυμα του Πορτογάλου φορ.

Την Κυριακή (12/08) η Γιουβέντους τέθηκε αντιμέτωπη με την ομάδα Νέων σε φιλική αναμέτρηση, παίρνοντας τη νίκη με 5-0, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο όχι μόνο να πραγματοποιεί την πρώτη εμφάνισή του, αλλά να πετυχαίνει και το πρώτο γκολ με τη φανέλα των «μπιανκονέρι». Επιπλέον, ντεμπούτο έκανε και ο Λεονάρντο Μπονούτσι, μετά την επιστροφή του από τη Μίλαν.

Δευτερόλεπτα πριν το σφύριγμα της λήξης του αγώνα, οι οπαδοί της Μεγάλης Κυρίας έδειξαν ασυγκράτητοι, καθώς οι περισσότεροι εκ των 5000 που βρέθηκαν εκεί, όρμησαν στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό να έρθουν σε επαφή με τους ποδοσφαιριστές ώστε είτε να αποσπάσουν φανέλες είτε να βγάλουν φωτογραφίες μαζί τους, δείχνοντας τον ενθουσιασμό που επικρατεί στις τάξεις της ιταλικής ομάδας ύστερα από τη μεταγραφή του Πορτογάλου επιθετικού από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο χαμός που επικράτησε ήταν τόσο μεγάλος, που οι υπεύθυνοι ασφαλείας αναγκάστηκαν να φυγαδεύσουν γρήγορα τους ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια.

Εν συνεχεία, δε, ο Ρονάλντο ανήρτησε ευχαριστήριο μήνυμα για την αποδοχή που έλαβε από τους φίλους της ομάδας: «Μία συγκινητική ημέρα, σε μία ξεχωριστή ατμόσφαιρα που περικλείει την νικηφόρα ιστορία της Γιούβε. Ευχαριστώ όλους τους οπαδούς για τη μεγάλη τους αγάπη».

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο από την εισβολή των οπαδών και το μήνυμα του Ρονάλντο στο Twitter:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ