Επίσημα στην Ίντερ ο Κεϊτά Μπαλντέ

Επίσημα στην Ίντερ ο Κεϊτά Μπαλντέ

Η Ίντερ ανακοίνωσε το δανεισμό για ένα χρόνο, του Κεϊτά Μπαλντέ από τη Μονακό, ενώ στη συμφωνία προβλέπεται και υποχρεωτική οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι

Η Ίντερ δεν σταματάει να ενισχύει το ρόστερ της το φετινό καλοκαίρι, με τον ενθουσιασμό για τη συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ μετά από εφτά χρόνια αποχής, να είναι έκδηλος. Το τελευταίο «χτύπημα» της Ίντερ είναι ο Σενεγαλέζος ακραίος μεσοεπιθετικός Κεϊτά Μπαλντέ.

Οι «νερατζούρι» ανακοίνωσαν τον ετήσιο δανεισμό του από τη Μονακό, αντί του ποσού των 6 εκατ. ευρώ, ενώ στη συμφωνία προβλέπεται και υποχρεωτική οψιόν αγοράς με ένα ποσό κοντά στα 40 εκατ. ευρώ αλλά και ένα ποσοστό μεταπώλησης το οποίο θα διατηρήσουν οι Μονεγάσκοι.

Ο 23χρονος Σενεγαλέζος διεθνής δεν είναι «ξένος» στο Ιταλικό Πρωτάθλημα καθώς η Λάτσιο τον είχε αποκτήσει από τα τμήματα ακαδημιών της Μπαρτσελόνα το 2011 κι έμεινε μέχρι το 2017 όταν και αποχώρησε για το Γαλλικό Πρωτάθλημα και τη Μονακό.

Την περσινή σεζόν σκόραρε 8 γκολ στις 33 συμμετοχές του με τη φανέλα της Μονακό, ενώ με τη Λάτσιο στη Σέριε Α έχει αγωνιστεί 137 φορές και έχει σημειώσει 31 γκολ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ