Επίσημο : Παίκτης της Μίλαν ο Μπακαγιόκο

Επίσημο : Παίκτης της Μίλαν ο Μπακαγιόκο

Η Μίλαν ανακοίνωσε την απόκτηση του Τιμουέ Μπακαγιόκο από την Τσέλσι με τη μορφή δανεισμού, έχοντας επιλογή εξαγοράς για το καλοκαίρι του 2019.

Αρχικά η Μίλαν και εν συνεχεία η Τσέλσι ανακοίνωσαν τη μεταγραφή του Τιεμουέ Μπακαγιόκο με τη μορφή δανεισμού στην πρώτη. Στη συμφωνία τοποθετήθηκε ρήτρα εξαγοράς ύψους 35.000.000 ευρώ εν όψει του καλοκαιριού του 2019, ενώ ο μονοετής δανεισμός του 23χρονου θα κοστίσει 5.000.000 στους Ροσονέρι. Ο Γάλλος μέσος αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2017 από τους Λονδρέζους, προκειμένου να αντικαταστήσει τον Νεμάνια Μάτιτς που μεταγράφηκε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έναντι 40.000.000 ευρώ προς τη Μονακό.

Την περασμένη σεζόν πραγματοποίησε 43 συμμετοχές και πέτυχε 3 γκολ, ωστόσο εν γένει δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες των «μπλε», οι οποίοι αποφάσισαν να τον παραχωρήσουν. Τη θέση του πιθανότατα θα αναλάβει ο Ματέο Κόβασιτς, ο οποίος αποκτήθηκε από τη Ρεάλ Μαδρίτης επίσης ως δανεικός, στο πλάι του Ενγκολό Καντέ στη μεσαία γραμμή της ομάδας του Μαουρίτσιο Σάρι. Ο Μπακαγιόκο είναι ένας από τους παίκτες που αναδείχθηκαν την εκπληκτική σεζόν 2016 – 2017, όταν υπό τις οδηγίες του Λεονάρντο Ζαρντίμ, η Μονακό έφτασε στα ημιτελικά του Champions League και κατέκτησε τον τίτλο στη Ligue 1, «σπάζοντας» το εντυπωσιακό σερί της Παρί Σεν-Ζερμέν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ