Ίντερ : Ανανέωσε για 2 ακόμη χρόνια ο Σπαλέτι

Ίντερ : Ανανέωσε για 2 ακόμη χρόνια ο Σπαλέτι

Η διοίκηση της Ίντερ είναι πολύ ικανοποιημένη από την πορεία της ομάδας υπό της οδηγίες του Σπαλέτι και του ανανέωσε το συμβόλαιο μέχρι το 2021

Ίντερ και Λουτσιάνο Σπαλέτι ανανέωσαν τη συνεργασία τους για δύο ακόμη χρόνια με τον Ιταλό προπονητή να υπογράφει πρόωρη ανανέωση συμβολαίου.

Η διοίκηση της Ίντερ είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένη με την πορεία που έκαναν οι «νερατζούρι» στην πρώτη χρονιά του Σπαλέτι και η εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο του αρχικά είχε εκφραστεί με τα πολλά χρήματα που ξοδεύτηκαν για να ικανοποιηθούν τα «θέλω» του Ιταλού προπονητή, αλλά πλέον φανερώθηκε και εμπράκτως με την ανανέωση του συμβολαίου.

Ο Στίβεν Ζανγκ, του οποίου η εταιρία έχει στην κατοχή της το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών των «νερατζούρι», σε δηλώσεις μετά την ανακοίνωση της ανανέωσης του Σπαλέτι τόνισε: «Στον 110ο χρόνο της ιστορίας των «νερατζούρι» πήραμε σημαντικές αποφάσεις για να φέρουμε την ομάδα πάλι στη σωστή πορεία και τώρα με το ξεκίνημα της νέας σεζόν κάνουμε άλλο ένα βήμα προς αυτή την κατεύθυνση με την ανανέωση συμβολαίου στον Σπαλέτι».

Ο Ιταλός προπονητής από τη μεριά του δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια Ζανγκ για την ευκαιρία που μου δίνουν. Θέλω να υπογραμμίσω ότι η υπογραφή του συμβολαίου ήταν απλώς διαδικαστικό θέμα γιατί και οι δύο πλευρές έχουμε κοινό όραμα και παλεύουμε για το καλό του συλλόγου».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ