Αντιτρομοκρατικά μέτρα στη Βερόνα, λόγω Κριστιάνο!

Αντιτρομοκρατικά μέτρα στη Βερόνα, λόγω Κριστιάνο!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στη Serie A στο ματς κόντρα στην Κιέβο στο Μπεντεγκόντι και η αστυνομία βρίσκεται στο μέγιστο επίπεδο ετοιμότητας.

Απίστευτο και όμως αληθινό: αντι-τρομοκρατικά μέτρα έχουν ληφθεί στην πόλη της Βερόνα, όπου ο Κριστιάνο  Ρονάλντο θα κάνει αύριο το απόγευμα,  στο γήπεδο της Κιέβο, το ντεμπούτο του με την Γιουβέντους στη Serie A.

Σύμφωνα με τον ιταλικό τύπο, εξαντλήθηκαν από νωρίς όλα τα εισιτήρια  στο γήπεδο της Κιέβο και στη πόλη της Βερόνα, θα κυριαρχούν ισχυρά μέτρα ασφάλειας με έντονη την παρουσία της αστυνομίας, από την ώρα της άφιξης της αποστολής της Γιουβέντους και του Κριστιάνο Ρονάλντο

Όπως είναι λογικό, ραδιόφωνα και εφημερίδες από όλο τον κόσμο αναμένονται στο γήπεδο Μπεντεγκόντι, για να καλύψουν το ντεμπούτο του Ρονάλντο στο ιταλικό πρωτάθλημα, ενώ φίλαθλοι από κάθε μέρος είχαν την επιθυμία να βρεθούν εκεί. Έτσι για την προστασία των Ιταλών φιλάθλων και την αποφυγή επεισοδίων, οι αρχές αποφάσισαν να ενεργοποιήσουν όλα τα πιθανά μέτρα ασφαλείας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ