Νάπολι – Μίλαν 3-2

Νάπολι – Μίλαν 3-2

Με τρία γκολ μέσα σε 27 λεπτά, η Νάπολι έφερε... τούμπα τη Μίλαν, επικρατώντας με 3-2 στο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής του Καμπιονάτο.

Τι κι αν βρέθηκε να χάνει με 0-2 μέχρι το 53’ στην έδρα της από τη Μίλαν η Νάπολι; Με μια σπουδαία ανατροπή και ηγέτη τον Πιότρ Ζιελίνσκι που σημείωσε δύο τέρματα, ναπολιτάνοι επικράτησαν τελικά με 3-2 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής! Έτσι έκαναν το 2Χ2 φτάνοντας του έξι βαθμούς μετά το 2-1 της πρεμιέρας μέσα στη Ρώμη επι της Λάτσιο.

Οι ροσονέρι προηγήθηκαν στο 15′ με σπάνιο γκολ του Τζιάκομο Μποναβεντούρα, ενώ «πάγωσαν» ακόμη περισσότερο τους αντιπάλους τους στο 49′ όταν ο Ντάβιντε Καλάμπρια διπλασίασε τα τέρματα των φιλοξενούμενων!

Μόλις τέσσερα λεπτά αργότερα όμως η Νάπολι άρχισε την αντεπίθεσή της, η οποία αποδείχθηκε επική. Ο Πιότρο Ζιελίνσκι μείωσε αρχικά σε 1-2, ενώ στο 67′ ο ίδιος ισοφάρισε με σουτ-καραμπόλα. Το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Μέρτενς με πλασέ (εξαιρετική προσπάθεια του Αλαν), σε μια υποδειγματική επίθεση των γηπεδούχων στο 80′ (3-2)!

Για τους νικητές, ο Ορέστης Καρνέζης ήταν στην αποστολή αλλά δεν αγωνίστηκε, καθώς ο Κάρλο Αντσελότι προτίμησε τον Ραμίρεζ. Οσο για την ομάδα του Γκατούζο, δεν έχει βαθμό, έχοντας όμως και ματς λιγότερο, καθώς αυτό της πρώτης με τη Τζέονα, έχει οριστεί για τις 31/10.

Νάπολι (Κάρλο Αντσελότι): Οσπίνα, Αλμπιόλ, Κουλιμπαλί, Χισάι, Μάριο Ρουί (73′ Λουπέρτο), Χάμσικ (63′ Μέρτενς), Αλαν, Ζιενλίνσκι (72′ Ντιαβαρά), Καγιεχόν, Ινσίνιε, Μίλικ.
Μίλαν (Τζενάρο Γκατούζο): Ντοναρούμα, Ροδρίγες, Ρομανιόλι, Μουσάκιο, Καλάμπρια, Μπίλια (58′ Μπακαγιόκο), Κεσί, Μποναβεντούρα (81′ Κουτρόνε), Μπορίνι (71′ Λασάλτ), Σούσο, Ιγουαΐν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ