Γκατούζο: «Δώσαμε θάρρος στη Νάπολι»

Γκατούζο: «Δώσαμε θάρρος στη Νάπολι»

Ο Τζενάρο Γκατούζο ήταν εμφανώς απογοητευμένος από την αντίδραση των παικτών του μετά το 2-1 και την ανατροπή που δέχτηκε η Μίλαν από τη Νάπολι.

Ο Τζενάρο Γκατούζο δεν έμεινε καθόλου ευχαριστημένος με την εμφάνιση της Μίλαν στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με τη Νάπολι όπου η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι νίκησε με 3-2. Ο Ιταλός τεχνικός ήταν απογοητευμένος από την αντίδραση των παικτών του, μετά το πρώτο γκολ των παρτενοπέι και υπογράμμισε πως οι ροσονέρι έδωσαν θάρρος στους αντιπάλους, ώστε να φτάσουν στη μεγάλη ανατροπή.

Αρχικά όσα δήλωσε: «Μετά το 2-1 σβήσαμε τα φώτα, δώσαμε θάρρος στους αντιπάλους μας με το να μην τρέχουμε στο γήπεδο με την διάθεση και τον ίδιο αγωνιστικό θυμό. Η ομάδα έχει μεγάλο φόβο και για αυτό ευθύνομαι εγώ. Θα πρέπει να βρούμε τον τρόπο να βελτιώσουμε αυτό το πράγμα, και την περασμένη σεζόν συνέβη πάρα πολλές φορές».

Στη συνέχεια, ο προπονητής της Μίλαν υπογράμμισε: «Ανεξάρτητα από τη σχέση που έχω με τον Κάρλο Αντσελότι, αυτό που έγινε σήμερα με πληγώνει. Δεν μπορείς να έρχεσαι εδώ, να κάνεις ένα τέτοιο παιχνίδι και να επιστρέφεις σπίτι με μηδέν βαθμούς. Ένα θετικό αποτέλεσμα θα μας έδινε ψυχολογική ώθηση ενόψει της συνέχειας. Τώρα οφείλουμε να γλείψουμε τις πληγές μας και να κοιτάξουμε μπροστά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ