Ίντερ – Πάρμα 0-1

Ίντερ – Πάρμα 0-1

Ιστορική νίκη για την Πάρμα κόντρα στην Ίντερ μέσα στο Σαν Σίρο μετά από 19 ολόκληρα χρόνια!

Με φανταστικό γκολ του Φεντερίκο Ντιμάρκο στο 80ο λεπτό του αγώνα, η Πάρμα επικράτησε της Ίντερ (1-0) στο Σαν Σίρο για πρώτη φορά μετά το 1999! Οι Νερατζούρι είχαν 28 ευκαιρίες για γκολ. Τελευταία φορά που επιχείρησαν τόσες φορές να σκοράρουν και δεν τα κατάφεραν ήταν τον Φλεβάρη του 2012. Δεν βγήκε το ματς στον Σπαλέτι που αποφάσισε να ρισκάρει κόντρα στην νεοφώτιστη Πάρμα αφήνοντας εκτός σημαντικά γρανάζια της μηχανής του. Βέβαια, γενικά φέτος, παρότι η ομάδα κινήθηκε δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι, κάθε άλλο παρά καλό ξεκίνημα έχει κάνει στο πρωτάθλημα. Τέσσερις αγωνιστικές, μόλις μία νίκη μετρά. Κόντρα στην Μπολόνια.

Πιο αναλυτικά, η Ίντερ μπορεί να είχε την μερίδα του λέοντος των ευκαιριών, όμως καμία δεν ήταν κλασσική. Τα μακρινό σουτ των Καντρέβα, Ναϊνγκολάν, Μπρόζοβιτς δεν βρήκαν στόχο, ενώ ο Σέπε όταν χρειάστηκε δήλωσε «παρών»! Η αστοχία συνεχίστηκε και στην επανάληψη. Ούτε ο Ικάρντι κατάφερε να λύσει την εξίσωση για την ομάδα του (επιστρατεύτηκε στο ημίχρονο). Κι ύστερα μπήκε σε εφαρμογή ο… άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου. Ο Ντιμάρκο (ποδοσφαιριστής που ανήκει στους Νερατζούρι και αγωνίζεται στην Πάρμα ως δανεικός) επιχείρησε ένα μακρινό σουτ και έκανε το 1-0 για την Πάρμα που διατηρήθηκε ως το τέλος!

Ίντερ (Λουτσιάνο Σπαλέτι): Χαντάνοβιτς, Ντε Βράι, Σκρίνιαρ, Νταλμπέρ, Ντ’ Αμπρόζιο (71′ Ασαμόα), Γκαλιαρντίνι, Μπρόζοβιτς, Ναϊνγκολάν, Καντρέβα (59′ Πολιτάνο), Πέρισιτς, Κεϊτά Μπαλντέ (46′ Ικάρντι).

Πάρμα (Ρομπέρτο Ντ’ Αβέρσα): Σέπε, Γκόμπι (46′ Ντι Μάρκο), Μπρούνο Αλβες, Ιακοπόνι (77′ Σιεράλτα), Γκαλιόλο, Μπαρίλα, Λούκα Ριγκόνι, Ντι Γκαούντιο (63′ Ντεϊόλα), Στούλατς, Ζερβίνιο, Ινγκλέζε.

Εδώ το γκολ:

https://twitter.com/NaplesAndNapoli/status/1040980736776564736

https://twitter.com/1913parmacalcio/status/1040978028589920256

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ