Νάπολι – Φιορεντίνα 1-0

Νάπολι – Φιορεντίνα 1-0

Με σκόρερ τον Λορέντζο Ινσίνιε δέκα λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα, η Νάπολι κέρδισε με 1-0 τη Φιορεντίνα με βασικό τον Ορέστη Καρνέζη.

Μια σημαντική νίκη πέτυχε η Νάπολι του Κάρλο Αντσελότι στην προσπάθειά που κάνει και τη φετινή σεζόν να εκθρονίσει τη Γιουβέντους, καθώς επικράτησε με 1-0 της Φιορεντίνα για την 4η αγωνιστική της Serie A. Ο μοναδικός σκόρερ της αναμέτρησης ήταν ο Λορέντζο Ινσίνιε, τη στιγμή που ο Ορέστης Καρνέζης βρέθηκε στο αρχικό σχήμα αντί του Νταβίντ Οσπίνα και είχε καλή απόδοση, κρατώντας μάλιστα το μηδέν στην εστία του.

Οι Παρτονοπέι ανέβασαν σημαντικά την απόδοσή τους στο δεύτερο 45λεπτο, ωστόσο χρειάστηκε να φτάσουμε στο 79ο λεπτό για να βρουν το πολυπόθητο γκολ. Ο Αρκάντιους Μίλικ βρήκε με έξυπνη πάσα τον Ινσίνιε στην περιοχή κι εκείνος εκτέλεσε όμορφα για το τελικό 1-0, σκορ το οποίο θα μπορούσε να είναι σαφώς μεγαλύτερο αν η Νάπολι είχε εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που δημιούργησε.

Νάπολι: Καρνέζης, Ισάι, Μακσίμοβιτς, Κουλιμπαλί, Ρούι, Αλάν, Χάμσικ, Ζιελίνσκι, Καγεχόν (70′ Ουνάς), Μέρτενς (57′ Μίλικ), Ινσίνιε (82′ Ρογκ).

Φιορεντίνα: Ντραγκόβσκι, Μιλένκοβιτς, Πεζέλα, Ούγκο, Μπιράγκι, Μπενάσι (80′ Πιάτσα), Βερτού (64′ Φερνάντες), Ζέρσον (60′ Νταμπό), Κιέζα, Σιμεόνε, Ισερίκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ