Μίλαν : Επιστρέφει ο Κακά!

Μίλαν : Επιστρέφει ο Κακά!

Στην αγαπημένη του Μίλαν αναμένεται να επιστρέψει σύντομα ο Κακά, σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ. Την Πέμπτη (23/11) θα υπάρξει συνάντηση των δύο πλευρών.

Στην Μίλαν ο Κακά έκανε τα καλύτερά του παιχνίδια. Με τους «ροσονέρι» ο Βραζιλιάνος χαφ έφτασε ως τον τελικό του Champions League το 2005, όπως και το 2007.

Ωστόσο, μόνο σε εκείνον της Αθήνας χαμογέλασε, αφού σε εκείνον της Πόλης έφυγε με κατεβασμένο κεφάλι και πολλούς εφιάλτες, λόγω της Λίβερπουλ και της παρέας του Στίβεν Τζέραρντ.

TΤέλος με το flashback. Επιστροφή στο σήμερα. Λίγες εβδομάδες μετά το τελευταίο του ματς με την ομάδα του Ορλάντο ο Κακά αναμένεται να επιστρέψει στην ομάδα της καρδιάς του. Από διαφορετικό πόστο. Ο έμπειρος μέσος, μπορεί να μην έχει ανακοινώσει επισήμως την απόσυρσή του από τα γήπεδα, αλλά, όλα προς τα εκεί βαδίζουν.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ το «χρυσό παιδί» της Μίλαν (αφού μαζί της κατέκτησε την «Χρυσή Μπάλα» του 2007) αναμένεται να έχει άμεσα πόστο στην ιταλική ομάδα. Μάλιστα, οι «ροσονέρι» επιβεβαίωσαν μέσω της επίσημης σελίδας τους στο Twitter ότι την Πέμπτη (23/11) θα έχουν συνάντηση με τον Κακά.

Το μόνο που απομένει είναι να πέσουν οι υπογραφές και να μάθουμε ποια θέση θα έχει από εδώ και πέρα το πάλαι ποτέ 10αρι της μιλανέζικης ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ